Kettlebells
Gymstick Ergo Kettlebell (20 kg) - met online trainingsvideo's, Zwart

  GymstickErgo Kettlebell (20 kg) - met online trainingsvideo's

  89.95
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Gymstick Ergo Kettlebell (20 kg) - met online trainingsvideo's

  Wil je een explosieve vetverbranding, dan moet je trainen met de ergo kettlebell (20 kg) van Gymstick. De veelzijdigheid van de diverse oefeningen, de combinatie van cardio-, kracht- en flexibiliteitstraining in één en de enorme transfer naar andere takken van sport, maakt kettlebell training tot een trainingsvorm die iedereen wel iets te bieden heeft.

  De trainingsvideo's zijn te downloaden via een QR code die op de verpakking staat. Op deze manier weet je precies welke oefeningen je moet doen. Je download heel eenvoudig een QR reader app om de QR code te lezen. Eenmaal gescand opent er een link die je doorverwijst naar de trainingsvideo’s. De training is volledig met warming-up, oefeningen en cooling down. Deze ergo kettlebell van Gymstick is gemaakt van duurzaam gietijzer met een mooie gekleurde neopreen cover. De neopreen cover beschermt je vloer tijdens een intensieve trainingssessie.

  Tip: Het is handig om een fitnessmat bij de hand te hebben voor de grondoefeningen. Start vandaag nog met de Gymstick kettlebell training voor een totale workout van je lichaam!

  Specificaties:
  - Neopreen cover ter bescherming van je vloer
  - Gewicht: 20 kg
  lees meer

  Specificaties