overzicht
Gymstick Doorgym Multi Optrekstang - Inclusief Trainingsvideo's, Zwart
 • Uitverkocht

  GymstickDoorgym Multi Optrekstang - Inclusief Trainingsvideo's

  32.9529.95je bespaart 3.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Bovenlichaamtrainers

  Gymstick Doorgym Multi Optrekstang - Inclusief Trainingsvideo's

  Wil jij ook zo'n sterk en gespierd bovenlichaam? Met de Gymstick multi optrekstang haal je een persoonlijke gym in huis. Door middel van pull-ups en chin-ups train je het hele bovenlichaam. Van je armen en rug, tot aan de vleugelspieren. Met de 3 verschillende gripposities: smalle grip, wijde grip en neutrale grip kun je verschillende spiergroepen trainen en de workout zo zwaar maken als je zelf wilt. Ook vind je een QR code bij de Gymstick multi optrekstang. Met deze QR code kun je verschillende video oefeningen volgen en gericht trainen. Scan deze code met je telefoon/tablet om de video's te vinden. Kijk hoe een instructrice verschillende fitness oefeningen voordoet.

  De Gymstick multi optrekstang kun je makkelijk bevestigen in elke deurpost, zonder schroeven. Het unieke ontwerp blijft stevig zitten door middel van een hefboom techniek. Je kunt dus direct aan de slag en trainen waar en wanneer je wilt. Met de chinning bar kun je meer doen dan alleen pull-ups en chin-ups. Je kunt de optrekstang namelijk op de grond zetten voor diepe push-ups met een groter bereik en zonder je gewrichten te veel te belasten. Daarnaast is de optrekstang ook een stabiele basis om je triceps te trainen met dips. Bovendien kun je de optrekstang aan de onderkant van je deurpost vastzetten om sit-ups te doen. 

  Het unieke ontwerp past op iedere deurpost en werkt d.m.v. een hefboom techniek. De optrekstang is geschikt voor deurposten van 60 tot 80 cm breed en heeft een maximale belastbaarheid van 100 kg. Je hebt geen schroeven nodig en boren is dus niet nodig. De chinning bar is gemaakt van duurzaam staal en zachte foam handgrepen voor een goede grip. De multifunctionele optrekstang is geschikt voor chin-ups, pull-ups, dips, crunches en push ups. Haal nu je eigen personal trainer in huis met de meegeleverde trainingsvideo's via de QR code

  Specificaties: 
  - Mogelijkheden met de optrekstang: push ups, triceps dips en sit-ups.
  - De stang kan worden gebruikt voor vloer en hef oefeningen.
  - De optrek stang is gemaakt van staal en zachte foam grips.
  - Afmeting (lxbxh); 93x42x17 cm
  - Kleur: Zwart
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand