Gymstick 65 cm fitnessbal (65 cm) + instructievideo's, Grijs

  Gymstick65 cm fitnessbal (65 cm) + instructievideo's

  29.90
  vandaag besteld, morgen in huis

  Gymstick 65 cm fitnessbal (65 cm) + instructievideo's

  Van oorsprong wordt de fitnessbal alleen bij verschillende fysiotherapie sessies gebruikt. De resultaten waren zo fantastisch dat de bal nu ook in de fitnesszaal gebruikt wordt. De bal is ideaal voor allerlei balansoefeningen, maar ook om je buik- en je beenspieren optimaal te trainen. Na één trainingssessie wordt al duidelijk dat deze fitnessbal van Gymstick voor een ultieme workout zorgt!

  Train spanning en stress van je af met deze fitnessbal! Via de QR code die gescand kan worden met je telefoon, kun je trainingsvideo’s vinden. Deze trainingsvideo’s geven je inzicht in welke oefeningen je kunt doen en welke spiergroepen je per oefening aanspreekt. Zo kun je een perfecte training voor jezelf samenstellen. Ook kun je het 40 minuten durende programma van de personal trainer volgen voor een total body workout. De training is volledig met warming up, oefeningen en cooling down. Deze fitnessbal (65 cm) van Gymstick is gemaakt van duurzaam materiaal met een antislip laag en wordt geleverd met een oefeningen kaart en handpomp

  Maatadvies fitnessbal
  Je eigen lichaamslengte is de belangrijkste factor bij het kiezen van de juiste fitnessbal. Er zijn diverse afmetingen te verkrijgen, waarvan de meest gangbare diameters 55, 65 cm en 75 cm zijn. De volgende tabel kan je gebruiken bij het kiezen van de juiste fitnessbal. Over het algemeen kan geldt het volgende (waarbij mensen met langere benen en diegene die zwaarder zijn beter een iets grotere bal kunnen uitkiezen)

  Ø Fitnessball                             Lichaamslengte (in cm)                    Armlengte (in cm)
  65 cm                                                     168-188                                        66 - 81
  lees meer

  Specificaties