Gymstick 55 cm fitnessbal (55 cm) + instructievideo's, Grijs

  Gymstick55 cm fitnessbal (55 cm) + instructievideo's

  29.90
  vandaag besteld, maandag in huis

  Gymstick 55 cm fitnessbal (55 cm) + instructievideo's

  Van oorsprong wordt de fitnessbal alleen bij verschillende fysiotherapie sessies gebruikt. De resultaten waren zo fantastisch dat de bal nu ook in de fitnesszaal gebruikt wordt. De bal is ideaal voor allerlei balansoefeningen, maar ook om je buik- en je beenspieren optimaal te trainen. Na één trainingssessie wordt al duidelijk dat deze fitnessbal van Gymstick voor een ultieme workout zorgt!

  Train spanning en stress van je af met deze fitnessbal! Via de QR code die gescand kan worden met je telefoon, kun je trainingsvideo’s vinden. Deze trainingsvideo’s geven je inzicht in welke oefeningen je kunt doen en welke spiergroepen je per oefening aanspreekt. Zo kun je een perfecte training voor jezelf samenstellen. Ook kun je het 40 minuten durende programma van de personal trainer volgen voor een total body workout. De training is volledig met warming up, oefeningen en cooling down. Deze fitnessbal (55 cm) van Gymstick is gemaakt van duurzaam materiaal met een antislip laag en wordt geleverd met een oefeningen kaart en handpomp.

  Maatadvies fitnessbal
  Je eigen lichaamslengte is de belangrijkste factor bij het kiezen van de juiste fitnessbal. Er zijn diverse afmetingen te verkrijgen, waarvan de meest gangbare diameters 55, 65 cm en 75 cm zijn. De volgende tabel kan je gebruiken bij het kiezen van de juiste fitnessbal. Over het algemeen kan geldt het volgende (waarbij mensen met langere benen en diegene die zwaarder zijn beter een iets grotere bal kunnen uitkiezen)

  Ø Fitnessball                Lichaamslengte (in cm)                    Armlengte (in cm)
  55 cm                                              < 168                                         55 - 66

  Gymstick
  Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers en er is daardoor veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief!

  Bij de Gymstick gymballen zit een QR code. Met deze code heb je toegang tot vele online trainingsvideo's waarop personal trainers verschillende oefeningen uitvoeren. Download een QR Code reader op je telefoon of tablet. Scan de code met je telefoon of tablet en wordt automatisch doorverwezen naar de trainingsvideo's.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.