Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Muziekfilms
Guus Meeuwis - Groots met een zachte G 2007 (DVD)
 • Uitverkocht

  Guus Meeuwis - Groots met een zachte G 2007 (DVD)

  18.9916.99je bespaart 2.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Guus Meeuwis - Groots met een zachte G 2007 (DVD)

  Groots met een zachte G is het prachtige verslag van de concerten die Guus met zijn band in het Philips stadion gaf in de zomer van 2007. Het hele concert staat op de dvd en op de cd staan maar liefst 12 nummers.  G-the movie
  Tranen gelachen
  Zo ver weg
  Het is een nacht
  Zal ik er zijn
  Geef mij je angst
  Niemand
  Op straat
  Hou me gewoon maar
  Bloemen
  Toen ik je zag
  Ik tel tot 3
  Bondgenoot
  Regent zonnestralen
  Brabant
  Jouw hand
  Proosten
  Medley: Zeven dagen lang/Kom van dat dak af
  Mag ik dansen
  Verliefd zijn
  Ik wil je
  Ik ben zo blij
  T dondert & t bliksemt
  Tranen gelachen
  Per spoor
  Genoten
  Tranen gelachen
  Zo ver weg
  Zal ik er zijn
  Niemand
  Op straat
  Hou me gewoon even vast
  Bondgenoot
  Brabant
  Proosten
  Mag ik dansen
  Verliefd zijn
  Genoten

  Specificaties

  GenrePopulair
  SubgenreNederlandstalig
  Productiejaar2007
  Land van herkomstNederland
  Aantal DVD's2 Discs
  Soort artikelDVD
  EAN5099951692391
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand