Guhl Beschermende Creme haarkleuring - 8 Lichtblond, 8 licht blond

  GuhlBeschermende Creme haarkleuring - 8 Lichtblond

  15.99
  • 7.3 midden goudblond
  • 8 licht blond
  • 7 midden blond
  • 9 zeer lichtblond
  • 9.3 zeer licht goudblond
  vandaag besteld, morgen in huis

  Guhl Beschermende Creme haarkleuring - 8 Lichtblond

  Guhl Beschermende Creme-kleuring nr. 8 Lichtblond is een haarkleuring met een perfecte grijsdekking. Een perfecte dekking van zelfs volledig grijs haar is gegarandeerd door de nieuwe kleurtechnologie. De werkzame kleurpigmenten verankeren zich bijzonder diep en gelijkmatig in je haar. Je haarkleur ziet er van de wortel tot aan de haarpunten langdurig mooi en natuurlijk uit.

  Haar geheel kleuren of alleen de uitgroei
  Zodra je je haar geheel wil kleuren of alleen je uitgroei, dan kun je aan de hand van de 50% extra inhoud en de bijgeleverde opbrengflacon eenvoudig en heel nauwkeurig de hoeveelheid mengen die je werkelijk nodig hebt. Geheel naar je eigen behoefte. Bijvoorbeeld 2x75ml of 3x50ml. Heb je lang haar? Dan heb je maar één verpakking nodig.

  Actieve bescherming
  Tijdens het kleuren zorgt de rijke crèmesamenstelling met natuurlijke tarweproteïne en het co-enzym Q10 voor een actieve bescherming. Een gelijkmatige en milde opname van de kleurpigmenten is hierdoor geaccepteerd. De bijgevoegde Deep Care Balsem zorgt er bovendien voor dat je haar zacht aanvoelt en stralend glanst.

  Gebruiksaanwijzing
  Volg de gebruiksaanwijzing in de verpakking.
  lees meer

  Specificaties