Guerlain Orchidée Impériale - The Radiance Essence-in-Lotion
 • actie!
 • -20%

  Guerlain Orchidée Impériale - The Radiance Essence-in-Lotion

  103.41129.27je bespaart 25.86
  Actie!

  Actie!

  Profiteer van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijzen. De prijzen zijn geldig t/m 1 februari 2022.

  Guerlain Orchidée Impériale - The Radiance Essence-in-Lotion

  De GuerlainOrchidée Impériale Radiance Essence-in-Lotion is de eerste stap in Guerlain's Orchidée Impériale Age-Defying Radiance Ritueel. De lotion is samengesteld uit een exclusieve dubbele technologie met verhelderende en anti-verouderings krachten. Het verrijkt uw huid met ingrediënten die de textuur van uw huid verbeteren.

  De Radiance Essence-in-Lotion biedt geavanceerde werkzaamheid bij het diep hydrateren van de opperhuid, waardoor de helderheid van de teint en huidtextuur wordt verbeterd.
  De Radiance Essence-in-Lotion combineert twee technologieën die zijn afgeleid van de kracht van orchideeën, geselecteerd door Guerlain Research:
  Orchid Noble Light-technologie combineert een extract van de kostbare orchidee Dendrobium nobile met een verhelderend peptide, dat holistisch inwerkt op de bronnen van dofheid van de huid en helpt om uitzonderlijk licht * te creëren.Cell Respirationtechnologie, gebaseerd op een duo van orchideeën (Gastrodia elata en Phalaenopsis amabilis), helpt hypoxie (zuurstoftekort) te bestrijden om de cellulaire levensduur te verlengen *, de zichtbare tekenen van veroudering te verbeteren en de huid te transformeren in een perfecte lichtversterker.


  Deze technologieën worden gecombineerd met een drievoudige progressieve resurfacing, poriën perfectionerende en hydraterende werking om de huidtextuur te verbeteren:
  PHA's, exfolianten die zijn afgeleid van fermentatie, voeren een herstellende werking uit terwijl ze zacht zijn voor de huid. De huidtextuur is verfijnd en de teint egaler. Rozenbottelextract verfijnt de huidstructuur; het maakt het oppervlak van de poriën minder zichtbaar, minimaliseert verslapping en vervorming diep in de poriën. *Het Orchid Essential Water Complex, bestaande uit een waterig extract van orchidee gecombineerd met hyaluronzuur met een laag molecuulgewicht, helpt het natuurlijke hydratatieproces te stimuleren voor een huid die het licht perfect reflecteert *.

  * In-vitrotest op ingrediënten.
  lees meer

  Specificaties

  Hygiëne voorschriftLet op: om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  MerkGuerlain
  UAD geneesmiddelUAD geneesmiddel
  EAN3346470616073
  artikelnummer16-772-139

  Inhoud verpakking

  De orchidee, een zeldzaam en kostbaar ingrediënt. Dit is de essentie van het uitzonderlijke complete verzorgingslijn Orchidée Impériale. Het wonder voor de lange levensduur van de cellen, de orchidee is de meest ontwikkelde soort in het plantenrijk. Overtuigd van haar uitstekende potentieel, heeft Guerlain haar allereerste onderzoekscentrum ooit opgericht dat zich toelegt op dit bijzondere ingrediënt: het Orchidarium.

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.