GreenChef Profile Plus pannenset (set van 2) (kookpan Ø18 cm + kookpan Ø24 cm)

  GreenChefProfile Plus pannenset (set van 2) (kookpan Ø18 cm + kookpan Ø24 cm)

  89.99
  2
  kookpan Ø18 cm + kookpan Ø24 cm
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  GreenChef Profile Plus pannenset (set van 2) (kookpan Ø18 cm + kookpan Ø24 cm)

  Profile Plus
  De Greenchef Profile Plus-serie is perfect voor wie op zoek is naar professioneel kookmateriaal. De collectie is gemaakt uit duurzaam roestvrij staal, met dito handgrepen. De ThermolonTM keramische antikleeflaag is versterkt met diamant, voor een extra lange levensduur en is bestand tegen metalen spatels. De dikke gesmede bodem zorgt voor consistente bakresultaten op alle vuren, ook inductie. Ideaal voor een waaier aan bereidingen, zelfs ovengerechten. De collectie is makkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken.

  WAAROM KIEZEN VOOR DE PROFILE PLUS COLLECTIE
  * Professioneel kookmateriaal uit duurzaam roestvrij staal
  * Dikke gesmede bodem voor consistente bakresultaten
  * Versterkt met diamanten voor extra lange levensduur
  * Bevat geen PFAS, PFOA, lood of cadmiium
  * Bestand tegen metalen spatels
  * Geschikt voor alle vuren, ook inductie
  * Ovenbestendig
  * Eenvoudig te reiningen, vaatwasbestendig

  GEZOND KOKEN BEGINT BIJ EEN GEZONDE PAN
  Gezond koken is zoveel meer dan groentensapjes en superfoods. Het kookmateriaal dat je gebruikt heeft een effect op elke maaltijd die je maakt. Het gebruik van een een traditionele antikleefpan kan namelijk gepaard gaan met het vrijkomen van schadelijke stoffen.

  WAAROM KIEZEN VOOR KERAMISCHE ANTI KLEEFLAAG
  Een keramische antikleefpan doet precies wat je ervan verwacht maar bevat in tegenstelling tot traditionele antikleefpannen geen schadelijke chemische stoffen zoals PFOA of de gelijkaardige stof PFAS. Een keramische laag wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zoals zand. Er komen dus geen vervuilende stoffen vrij tijdens de productie. En dat maakt een wereld van verschil. Met een keramische antikleeflaag ben je dus ook zeker dat er geen toxische stoffen kunnen vrijkomen, zelfs als je graag kookt op hoge temperaturen. De antikleeflaag kan temperaturen aan tot 450°C en zal nooit afbladeren.  Beter voor je gezondheid én voor het milieu.

  WAT MAAKT GREENCHEF BIJZONDER
  We zijn trots op de zaken die we niet in onze pannen stoppen. Sinds het ontstaan van GreenChef bannen we in ons productieproces niet alleen de chemische PFOA stoffen, lood en cadmium maar alle stoffen uit de volledige PFAS familie. Hiermee waren en zijn we nog steeds de échte pioneers van gezonde antikleefpannen. Greenchef begon met 1 doel: gezond koken en gezond keukengerei voor iedereen toegankelijk te maken. Deze focus blijft: functioneel, gezond en betaalbaar.  De antikleeflaag kan zeer hoge temperaturen aan zonder dat er schadelijke dampen vrijkomen. Bovendien stoot ook GreenChef bij de productie van de antikleeflaag 60% minder CO2 uit. Bij ons geen kleine lettertjes in de gebruiksaanwijzing.

  WAAR STAAT GREENCHEF VOOR
  Gezond koken mag niet moeilijk of duur zijn. En daar wil Greenchef je graag mee helpen. De potten en pannen hebben een gezonde keramische antikleeflaag die je elke dag opnieuw helpen om de perfecte maaltijd te bereiden.
  Alle producten:
  - zijn 100% gezond, no nasties
  - hebben de beste antikleeflaag
  - zijn gemaakt om dagdagelijks intensief te gebruiken
  - en zijn lief voor je budget

  GOED OM TE WETEN
  Verzorg je braadpan voor extra lang plezier. Gouden tips:
  * Verwarm voor een optimaal braadresultaat je pan eerst enkele seconden op een laag tot middelmatig vuur alvorens je olie of boter toevoegt
  * Kies altijd een stand die geschikt is. Vermijd oververhitting om te voorkomen dat het voedsel of de olie in de pan aanbrandt.
  * Het kookgerei is vaatwasbestendig, maar we raden je aan om het met de hand te wassen om de levensduur van de coating te maximaliseren.
  * Laat kookgerei altijd afkoelen voor je het schoonmaakt
  * Gebruik bij het opbergen onze panbeschermers om je kookgerei in optimale conditie te houden

  1.Professionele kwaliteit voor elke dag
  2.Duurzame handgreep & body in roestvrij staal
  3.Dikke & stevige bodem voor gelijkmatige bakresultaten
  4.Gezonde keramische antikleeflaag
  5.Zonder PFAS, PFOA, lood, cadmium
  6.Antikleeflaag verstrekt met diamanten
  7.Geschikt voor alle vuren, ook inductie
  8.Ovenvast tot 220°C
  9.Bestand tegen metalen spatels
  10.Vaatwasbestendig
  lees meer

  Specificaties

  Garantie