Gran Turismo 7 (PlayStation 5)
 • -11%

  Sony Gran Turismo 7 (PlayStation 5)

  70.99je bespaart 9.-
  79.99adviesprijs
  Adviesprijs

  Adviesprijs

  De gecommuniceerde van-prijs is een adviesprijs.

  Gran Turismo 7 (PlayStation 5)

  Gran Turismo 7 borduurt voort op 25 jaar ervaring met de beste spelonderdelen uit de hele reeks.

  Of je nu competitief racet of voor de lol, auto's verzamelt of tunet, bestickeringen ontwerpt of foto's maakt – dankzij de verbluffende hoeveelheid speltypen, zoals de populaire GT-campagne, Arcade en Rijschool, vind je altijd jouw ideale lijn.

  Het legendarische speltype Simulatie keert terug, waarin je in een solocampagne auto's kunt kopen en verkopen om ermee te racen en nieuwe auto's en uitdagingen te ontgrendelen. En als je het liefst tegen anderen racet, kun je je rijvaardigheid testen in het speltype Sport.

  In Brand Central en de tweedehandsdealer kun je vanaf de eerste dag al kiezen uit meer dan 420 klassiekers en hypermoderne supercars, die in Gran Turismo 7 tot in detail zijn nagemaakt. Elke auto heeft een ander weggedrag en voelt uniek aan onder de dynamische weersomstandigheden op de 90 circuitroutes, waaronder klassieke circuits uit de geschiedenis van GT.

  PS5-functies:
  - Prachtige beelden: Laaf je aan oogstrelende beelden dankzij raytracing en ondersteuning voor 4K, HDR en een beoogde framerate van 60 fps.
  - Alles gaat razendsnel: Of je nu naar race-events gaat, verzamelt in lobby's of vriendenuitnodigingen ontvangt; alles gaat in een oogwenk dankzij de extreem snelle SSD. Kies uit een enorm aanbod aan auto's zonder laadtijden.
  - Adaptieve triggers: Voel de verschillen in gevoeligheid van rempedalen, de trillingen van ABS en de variatie in het gewicht van het gaspedaal voor verschillende soorten auto's.
  - Haptische feedback: Ervaar het contact van banden met de weg en subtiele hoogteverschillen op het wegoppervlak.
  - Tempest 3D AudioTech op compatibele hoofdtelefoons: Weet waar de andere auto's in je nabijheid zijn dankzij het geluid. Hoor kraakheldere 3D-audiopositionering en de ruimtelijke weergave van hoogte en diepte tijdens herhalingen.Alles gaat razendsnel: Of je nu naar race-events gaat, verzamelt in lobby's of vriendenuitnodigingen ontvangt; alles gaat in een oogwenk dankzij de extreem snelle SSD. Kies uit een enorm aanbod aan auto's zonder laadtijden.
  Adaptieve triggers: Voel de verschillen in gevoeligheid van rempedalen, de trillingen van ABS en de variatie in het gewicht van het gaspedaal voor verschillende soorten auto's.
  Haptische feedback: Ervaar het contact van banden met de weg en subtiele hoogteverschillen op het wegoppervlak.
  Tempest 3D AudioTech op compatibele hoofdtelefoons: Weet waar de andere auto's in je nabijheid zijn dankzij het geluid. Hoor kraakheldere 3D-audiopositionering en de ruimtelijke weergave van hoogte en diepte tijdens herhalingen.
  lees meer

  Specificaties

  GenreRacing
  MerkSony
  EAN0711719765394
  artikelnummer16-833-712

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.