Grahams Rosacea Crème - 75 gram

  Grahams Rosacea Crème - 75 gram

  21.99

  Grahams Rosacea Crème - 75 gram

  Rosacea is een chronische vasculaire aandoening die de huid in het gezicht en de ogen aantast. Symptomen, verschillend in ernst, kunnen zijn: een aanleg voor reactief roder worden; roodheid; sterke gevoeligheid van de huid; telangiectasia (zichtbaarheid van rode bloedvaatjes/aderen aan het huidoppervlak), pukkels en/of puisten. Rosacea wordt vaak gekenmerkt door een chronische cyclus van verdwijning en opvlamming. De huid in het gezicht van patiënten met rosacea is vaak extreem prikkelbaar. Ter verlichting van rosacea is Grahams Rosacea Creme ontwikkeld.

  Kan zowel als cleanser (afspoelen) en als verzachtende behandeling (in laten trekken) gebruikt worden. Voor de beste resultaten breng het rijkelijk aan op de gebieden die aangetast zijn door en ontvankelijk zijn voor rosacea, tenminste 2 maal daags. Vervolg met uw normale huidverzorging.
  lees meer

  Specificaties

  Hygiëne voorschriftLet op: om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  Inhoud (ml)75
  GeslachtJongens/meisjes
  MerkGrahams
  UAD geneesmiddelUAD geneesmiddel
  EAN8718627800607
  artikelnummer16-537-471

  Inhoud verpakking

  Water Purified, Medium-chain Triglycerides, Cetostearyl Alcohol, Simmondsia chinesis (Jojoba) Seed Oil, Coconut Oil, Macrogol Cetostearyl Ether / Polyoxyl 20 Cetostearyl Ether, Tocopherol, Gluconolactone, Niacinamide, Taurine, Phenoxyethanol, Glyceryl Monocaprylate, Ethyl Ascorbic Acid, Retinyl Palmitate (<0.1%), Lactic Acid. (pH 4.5)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.