Rachel Helmhout Goudentijdskinderen

  17.50

  Goudentijdskinderen - Rachel Helmhout

  Als klein meisje wist Rachel al, dat ze meer voelde en zag dan andere kinderen. Dat ze soms zo blij kon zijn, maar ook zo verdrietig en verlaten. En dat dat dan bijna niet uit te leggen was. Toen ze ouder was, begon ze te lezen over nieuwetijdskinderen, indigokinderen, kristalkinderen en regenboogkinderen, in de hoop om meer over haarzelf te weten te komen. Iedere keer herkende ze wel iets, maar toch klopte het net niet.
  Op een dag kreeg ze vanuit het niets vreselijke hoofdpijn en ineens begon de bovenwereld tegen haar te praten. Haar werd verteld dat ze een goudentijdskind is en geholpen en geïnspireerd zou worden om hierover te schrijven.
  Een goudentijdskind is één met alles om zich heen. Deze kinderen zullen er instinctief alles aan doen om zich weer opnieuw één te voelen met al wat is, ongeacht in welke situatie ze zich bevinden. Daarnaast hebben de goudentijdskinderen het eenheidslicht meegenomen naar de aarde. Licht bevat informatie en healing. Licht bevat ook een bepaalde trilling, de frequentie. Goudentijdskinderen kunnen die trillingen of frequentie goed waarnemen. Daardoor zijn ze in staat om alle veranderingen in alle energievelden waar te nemen.
  In dit bijzondere boek wisselt Rachel Helmhout die buitengewone kennis die haar is geopenbaard af, met haar persoonlijke verhaal. Want om staande te blijven in deze wereld, vraagt heel veel van zo'n gevoelige ziel. En tegelijkertijd biedt het weten, het eenheidsbesef en het licht zoveel rijkdom, zo'n kracht, zo'n troost en zo'n heling, dat ze het wil delen en verspreiden. Dat doet ze via dit boek.

  lees meer

  Specificaties

  AuteursRachel Helmhout
  Soort artikelSpiritueel boek
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's146
  UitgeverElikser B.V. Uitgeverij
  Jaar van uitgifte2013
  ISBN9789089545275
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat

  Fashion Days
  Shop nu

  Categorieën

  Mijn account
  Help