Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Drama
Gouden palm collection (DVD)
 • Uitverkocht

  Gouden palm collection (DVD)

  18.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Gouden palm collection (DVD)

  - Wind that shakes the barley:
  Ierland, 1920. Arbeiders vormen een guerrillaleger om weerstand te bieden aan de Engelse knokploegen die worden gestuurd om Ierland’s roep om onafhankelijkheid in de kiem te smoren.
  Gedreven door plichtsbesef en liefde voor zijn land geeft Damien zijn carrière als dokter op. Hij voegt zich bij zijn broer Teddy die voor een vrij Ierland strijdt. Wanneer de vrijheidsstrijders de Engelsen op hun knieën dwingen is er eindelijk ruimte voor een wapenstilstand. Ondanks deze schijnbare overwinning breekt er een burgeroorlog uit. Families, die zij aan zij tegen de Engelsen vochten, staan elkaar nu naar het leven. Hun loyaliteit wordt tot het uiterste op de proef gesteld.

  - Les parapluies de Cherbourg:
  De jonge Geneviève runt met haar moeder een parapluwinkel. Ze is verliefd op Guy, maar haar moeder vindt haar nog te jong om te trouwen en Guy geen goede partij. De jongen vertrekt voor twee jaar naar het leger en laat Geneviève eenzaam achter. Dan blijkt ze zwanger te zijn...
  Deze bijzondere musicalfilm van Jacques Demy, met de legendarische muziek van Michel Legrand, werd een grote hit en won de Gouden Palm in Cannes.

  - The mission:
  Zuid-Amerika in de 19e eeuw. Gabriel (Jeremy Irons) is een Spaanse Jezuïet die besluit missiepost te gaan bouwen in de Zuid-Amerikaanse wildernis. Slavendrijver Mendoza (Robert De Niro) is ook actief in het gebied. Na een uit de hand gelopen conflict komt Mendoza in gewetensnood. Hij vindt steun bij Gabriel en sluit zich bij de missie aan. Als Spanje de kolonie aan Portugal verkoopt moeten ze alles op alles zetten om te verdedigen wat ze hebben opgebouwd.
  The wind that shakes the barley
  Les parapluies de cherbourg
  The mission
  lees meer

  Specificaties

  GenreDrama
  SubgenreDrama
  Speelduur329
  LeeftijdLet op met kinderen tot 16 jaar
  KijkwijzerGeweld
  Gesproken talenEngels, Frans, Spaans
  OndertitelingFrans, Nederlands
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand