Vitrages op maat

9 Resultaten
Aanbevolen

9 Resultaten

Jouw vitrage op maat laten maken bij wehkamp

Op zoek naar vitrage die perfect bij jou past? Bestel dan vitrage op maat. Op deze manier krijg je gordijnen in de afmetingen die speciaal gemaakt zijn voor jouw raam. Bij wehkamp vind je het mooiste glasgordijn op maat dat jouw woonruimte een frisse uitstraling geeft.

De populariteit van vitrage op maat

Vitrage is zeer doorschijnend – nog doorschijnender dan inbetweens – waardoor je door de gesloten gordijnen naar buiten kunt kijken. Tegelijkertijd voorkomt de stof dat mensen van buiten naar binnen kunnen gluren. Alleen ’s avonds, wanneer het buiten donker is en je binnen een licht hebt branden, is het wel mogelijk om naar binnen te kijken. Vitrage wordt dan ook vaak gecombineerd met overgordijnen. De vitrage blijft de hele dag gesloten en de overgordijnen sluit men zodra het donker wordt. Met jouw glasgordijn op maat geniet je niet enkel van privacy, maar ook van veel lichtinval. Zo profiteer je overdag van natuurlijk licht en hoef je pas tegen het vallen van de avond je lampen aan te doen.

Glas gordijnen op maat online bestellen

Wanneer je graag vitrage op maat bestellen wilt, is het belangrijk je opmetingen goed te verrichten. Voor lange vitrage meet je de afstand van de rails tot aan de vloer. Door de afstand van de rails tot de vensterbank te meten, krijg je de afmetingen voor korte vitrage. De breedte van de vitrage die op maat gemaakt is, is afhankelijk van de plooi die je kiest. Voor een enkelplooi heb je bijvoorbeeld minder nodig dan een dubbele plooi. Als je glasgordijnen op maat online wilt kopen, is het raadzaam eerst een kleurstaal te bestellen om er zeker van te zijn dat de kleur je bevalt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.