Verduisterende kant en klaar gordijnen

Nieuwe raamdecoratie nodig? Ontdek dan onze kant en klare gordijnen. Met de kant en klare verduisterende gordijnen heb je een verscheidenheid aan materialen welke zorgen voor verduistering in bijvoorbeeld een slaapkamer. Door de standaardmaten heb je voor een leuke prijs nieuwe raamdecoratie in de gewenste ruimte.

143 Resultaten
Aanbevolen

143 Resultaten

Uitstekend slapen met verduisterende gordijnen

Ontspannen voor je naar bed gaat en niet te veel op je telefoon lezen voor het slapen gaan kan helpen wanneer jouw nachtrust niet optimaal is. Ook het klimaat en de mate van licht in jouw slaapkamer tijdens de nachtelijke uurtjes zijn van groot belang voor een verkwikkende slaap. Goede gordijnen kopen van een sterk verduisterende stof is een must voor de slaapkamer. Hiermee sluit je de kamer volledig af van inkomende straatverlichting of andere lichtbronnen. In onze webshop bieden wij een zeer uitgebreid assortiment verduisterende gordijnen in kant-en-klaar uitvoering. Het enige dat je nog zelf moet doen, is het ophangen van jouw nieuwe aanwinst.

Zonverduisterende gordijnen

Met gordijnen die ook overdag bij zonlicht zorgen voor een koele donkere kamer kun je ongestoord slapen na een nachtdienst, zorg je ervoor dat jouw kroost een prima dutje kan doen overdag en kijk je televisie zonder hinderlijk licht. Onze witte verduisterende gordijnen geven jouw interieur een mooie stijlvolle look. Je kunt kiezen voor gordijnen die je zelf naar wens kunt maken en kunt ophangen met passende rails voor gordijnen. Uiteraard kun je het jezelf ook makkelijker maken door te kiezen voor gordijnen in een handig kant-en-klaar model.

Opmeten voor je nieuwe gordijnen koopt

Hoe kun je de juiste maten opmeten voor je gordijnen bestelt in onze webshop? Wij geven je graag een paar goede tips, waarmee je teleurstelling voorkomt door bijvoorbeeld per ongeluk een niet passend gordijn te bestellen. Bepaal of jij jouw nieuwe inbetween of andere gordijnen op de muur of 'in de dag' wilt gaan bevestigen (aan een rail).

In de dag houdt in dat je de afstand opmeet tussen muren of in een kozijn. Voor de goede hoogte van de gordijnen meet je vanaf de gordijnrail tot aan de vloer, waarna je hier 2 centimeter vanaf haalt. Zo voorkom je dat de nieuwe gordijnen op de vloer hangen en sneller vuil worden. Goed om te weten: het formaat van de gordijnen in de beschrijvingen van onze webshop betreft de ongeplooide maat.

Gordijnen shoppen bij wehkamp

Ontdek de brede collectie gordijnen in ons assortiment en kies voor makkelijke verduisterende gordijnen in kant-en-klaar uitvoering of voor een enkel gordijn dat perfect past binnen jouw interieur. Filter het assortiment eenvoudig op kleuren en maten en bestel jouw nieuwe gordijnen. Wij zorgen voor een snelle bezorging van jouw bestelde gordijnen. Achteraf betalen voor jouw aankoop? Dat is geen probleem bij ons.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën