Lichtdoorlatende kant en klaar gordijnen

Lichtdoorlatende kant-en-klaar gordijnen laten licht door, maar zorgen alsnog voor privacy. Als je ramen hebt met standaard afmetingen die ook in veel andere huizen te vinden zijn, dan is de kans groot dat er ook voor jouw ramen lichtdoorlatende kant-en-klaar gordijnen te koop zijn. Klik en bestel de gordijnen die mooi passen in je interieur.

59 Resultaten
Nieuwste collectie

59 Resultaten

Ervaar de voordelen van lichtdoorlatende kant-en-klaar gordijnen

Je hebt met lichtdoorlatende kant-en-klaar gordijnen privacy zonder dat het donker in je huis hoeft te worden. De gordijnen laten namelijk nog steeds licht door als ze dicht zijn. Het licht dat je door de gordijnen naar binnen ziet schijnen, oogt heel sfeervol. Het fijne aan kant-en-klaar gordijnen is dat je niet zelf nog aan de slag moet om de gordijnen op de juiste maat te krijgen. Kant-en-klaar gordijnen zijn bovendien goedkoper dan lichtdoorlatende gordijnen op maat. De lichtdoorlatende gordijnen op deze pagina zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren en zijn gemaakt van uiteenlopende stoffen. Let goed op hoe je de gordijnen die je koopt moet bevestigen. Sommige gordijnen hebben ringen en gaan over een gordijnroede. Er zijn ook gordijnen met een plooiband. Gordijnen met een plooiband gaan over een gordijnrails.

Ontdek gordijnen met een geluiddempende en isolerende werking

De kleur en het materiaal van het gordijn zijn natuurlijk belangrijke keuzes om te maken, maar er is nog meer om tussen te kiezen. Sommige gordijnen hebben een grove structuur aan de voorkant en aan de achterkant een wollig effect. Hierdoor heeft het gordijn een geluiddempende en isolerende werking. Met dit soort gordijnen in je huis houd je het langer warm binnen en heb je minder last van geluiden. Waar geleefd wordt, worden spullen vuil. Hetzelfde geldt voor je gordijnen, waardoor je ze waarschijnlijk af en toe moet wassen. Het is meestal mogelijk om de gordijnen te wassen, maar controleer het wel altijd op het waslabel. Houd je bovendien goed aan het wasvoorschrift om ervoor te zorgen dat je lang plezier hebt van je mooie lichtdoorlatende kant-en-klaar gordijnen.

Morgen al extra privacy en meer sfeer in je woning

We zijn snel met verzenden en daarom mag je je nieuwe gordijnen na het plaatsen van je bestelling de volgende dag al bij je thuis verwachten. Koop de gordijnen daarom direct en geniet morgen al van je nieuwe lichtdoorlatende gordijnen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën