Kant en klaar vitrages

28 Resultaten
Nieuwste collectie

28 Resultaten

De mooiste vitrage in kant en klaar formaat

Wil je jezelf verzekeren van voldoende privacy zonder dat je de hele dag je overgordijnen gesloten moet houden? Shop dan vitrage! Op deze pagina vind je vitrage in kant en klaar formaat, waardoor bestellen zeer eenvoudig is. Kies uit mooie kleuren die naadloos op je interieur aansluiten. Welke kies jij?

Waarom kiezen voor vitrage?

Vitrage is gemaakt van een zeer dunne en transparante stof. Hierdoor is het mogelijk naar buiten te kijken, terwijl voorbijgangers niet zomaar naar binnen kunnen gluren. Je geniet van veel lichtinval, waardoor je kamer er ruimtelijk uitziet. Witte glasgordijnen waren vroeger de norm, maar tegenwoordig is er ook gekleurde vitrage verkrijgbaar. Kies voor je favoriete kleur raam vitrage die qua tint aansluit op je sierkussens, je hanglamp of je vloerkleed.

Vitrage bestellen – zo meet je de maat op

Bij wehkamp vind je glasgordijnen in kant en klaar formaat in veel verschillende afmetingen, waardoor de kans groot is dat jouw perfecte aankoop er ook tussen zit. Heb je toch liever op maat gemaakte vitrages? Dat is ook mogelijk! Om te bepalen welke kant en klare of op maat gemaakte glasgordijnen je nodig hebt, meet je eerst de afstand van de bovenkant van de rails tot de vloer op. Heb je liever korte vitrage in kant en klaar formaat? Meet dan de afstand van de rails tot de vensterbank. Wanneer je de lengte van de rails berekent, moet je rekening houden met welk type plooi je wilt hebben. Kant en klare vitrage met haakjes met een enkelplooi vragen enkel om twee keer zoveel materiaal om het gordijn over de rails te kunnen spreiden. Een vlinderplooi vraagt om 2,5 keer zoveel materiaal en voor een triple plooi heb je drie keer zoveel materiaal nodig.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.