Gopro - De 36 Belangrijkste Golflessen In Beeld Semi - Gevorderden (DVD)

  Gopro - De 36 Belangrijkste Golflessen In Beeld Semi - Gevorderden (DVD)

  10.99

  Gopro - De 36 Belangrijkste Golflessen In Beeld Semi - Gevorderden (DVD)

  Technische golfinstructies voor iedereen die al iets verder is in de golfsport maar zich wel verder wil professionaliseren. In 36 gerichte filmpjes gaan we een stap verder in de sport en leer je net die aanpak op je spel te verbeteren.

  De eerste Nederlands gesproken golfinstructie DVD-serie die je per spelonderdeel bijbrengt wat de meest essentiële punten zijn. Deze DVD voor Semi-Gevorderden gaat dieper in op de verschillende basis onderdelen van de golftechniek. Je leert meer over het putten, chippen, pitchen, het spel uit de bunker en de swing. Daarnaast wordt ruim aandacht besteed aan zaken die veel mensen verkeerd doen. Een verkeerde take away, afstandbepaling uit de bunker, je bal ligt ‘side hill’, beneden de voeten, te actieve handen bij het chippen, schouders of armen komen te vroeg bij de neerzwaai, foute release of ingetrokken armen bij de follow through. De 36 specifieke lessen worden uitgebreid en duidelijk gepresenteerd.

  De instructiefilmpjes worden gepresenteerd door Bryan Seton. Een Nederlandse golf professional en leraar die één van de beste opleidingen ter wereld gevolgd heeft: The British PGA aan The Belfry. Voor iedereen die een speelniveau tussen handicap 28 en 15 heeft.
  lees meer

  Specificaties

  GenreDocumentaire
  SubgenreSport [Golf]
  Speelduur (min)120
  LeeftijdAlle leeftijden
  Gesproken talenNederlands
  GeluidDolby Digital 2.0
  Beeld4:3
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.