GoPro - De 36 belangrijkste golflessen in beeld gevorderden (DVD)

  GoPro - De 36 belangrijkste golflessen in beeld gevorderden (DVD)

  14.99
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  GoPro - De 36 belangrijkste golflessen in beeld gevorderden (DVD)

  Technische golfinstructies voor iedereen die zich een professional acht in de golfsport, maar nog net op zoek is naar die ene tip om boven zichzelf uit te stijgen. In 36 gerichte filmpjes leggen we uit hoe het golfspel nog beter kan en hoe je de tegenstanders nog verder achter je laat.

  De eerste Nederlands gesproken golfinstructie DVD-serie die je per spelonderdeel bijbrengt wat de meest essentiële punten zijn. Deze DVD voor Gevorderden gaat nog verder in op de materie van de golftechniek. Hoe perfectioneer ik mijn putting techniek, weet je of je clubblad square staat, wat zijn referentiepunten voor de take away en de achterzwaai, hoe chip je uit de hoge rough, wat is de beste manier je bal uit een divot te slaan en wat is de downswing sequence. Naast deze onderwerpen komen ook speciale slagen aan bod: lob shot, backspin, fade, draw, lage bal, punch en spelen vanaf een kale plek. De 36 specifieke lessen worden uitgebreid en duidelijk gepresenteerd.

  De instructiefilmpjes worden gepresenteerd door Bryan Seton. Een Nederlandse golf professional en leraar die één van de beste opleidingen ter wereld gevolgd heeft: The British PGA aan The Belfry. Voor iedereen die een speelniveau tussen handicap 14 en 0 heeft.
  lees meer

  Specificaties