Gopro - De 36 Belangrijkste Golflessen In Beeld Beginners (DVD)

  Gopro - De 36 Belangrijkste Golflessen In Beeld Beginners (DVD)

  10.99

  Gopro - De 36 Belangrijkste Golflessen In Beeld Beginners (DVD)

  Technische golfinstructies voor iedereen die de basis van de golfsport onder de knie wil krijgen of zijn/haar spel wil verbeteren. In 36 gerichte filmpjes worden je de meest belangrijke facetten van alle spelonderdelen bijgebracht.

  De eerste Nederlands gesproken golfinstructie DVD-serie die je per spelonderdeel bijbrengt wat de meest essentiële punten zijn. Zo wordt bijvoorbeeld de swing compleet uitgelicht zodat je telkens een gerichte les krijgt over de houding, de aim, de achterzwaai, het raakmoment en de follow through. Volgens hetzelfde systeem komen natuurlijk ook spelonderdelen als het pitchen, het choppen, de bunker en het putten aan bod.

  In combinatie met de Golf Regels DVD van GoPro! heb je het ideale pakket in handen om niet alleen het vernieuwde GVB-examen te halen, maar ook om je spel sneller maar vooral beter te maken.

  De instructiefilmpjes worden gepresenteerd door Bryan Seton. Een Nederlandse golf professional en leraar die één van de beste opleidingen ter wereld gevolgd heeft: The British PGA aan The Belfry. Voor iedereen die zijn GVB wil halen, of speelniveau GVB – handicap 29 heeft.
  lees meer

  Specificaties

  GenreDocumentaire
  SubgenreSport [Golf]
  Speelduur (min)105
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  Gesproken talenNederlands
  GeluidDolby Digital 2.0
  Beeld4:3
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.