Google Nest Nest Hello deurbel + Nest Mini speaker, Wit, zwart

  Google NestNest Hello deurbel + Nest Mini speaker

  269.-

  Google Nest Nest Hello deurbel + Nest Mini speaker

  Met dit handige duo heb je alles in huis om via je stem gebruik te maken van honderden smartapparaten! De Google Nest Hello kan een melding sturen wanneer iemand aanbelt of wanneer hij een persoon, beweging of geluid waarneemt. Met de Google Nest Mini luister je naar muziek en heb je een persoonlijke assistent in huis.

  Google Hello Nest
  Als er iemand voor de deur staat krijg jij een melding binnen, bij z’n melding ontvang je een foto om direct te zien wat er aan de hand is. Via de Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten. Of gebruik ‘snelle reacties’. Je kiest dan een van de vooraf opgenomen reacties in de app en laat de Nest Hello het woord voor je doen.

  - HDRNachtzicht
  - Live videobeelden
  - Overzicht momentopnamen
  - Mogelijkheid om bel uit te zetten (ontvangt nog wel meldingen)
  - Bedrade deurbel, bel en juiste transformator nodig

  Google Nest Mini
  De Google Nest Mini is een kleine persoonlijke assistent met stembesturing. Stel een vraag of geef een opdracht door een zin met “Hey Google” te beginnen. Vraag wat voor weer het wordt, zet je smartverlichting aan of bestuur andere slimme apparaten met je stem. Dankzij Voice-Match krijg je jouw planning te horen, en niet die van je partner. Daaraan gekoppeld kan hij je ook notificaties geven die alleen voor jou van toepassing zijn.
  lees meer

  Specificaties

  KleurWit, zwart
  MerkGoogle Nest
  FabriekstypeHello videodeurbel + Nest Mini
  Smart
  EAN5415247273400
  artikelnummer16-748-270

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.