Google Nest Doorbell + Nest Mini, Wit (Chalk)
 • uitverkocht

  Google NestDoorbell + Nest Mini

  229.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Google Nest Doorbell + Nest Mini

  Google Nest Doorbell + Nest Mini

  Mis nooit meer de postbezorger of bezoek dat voor de deur staat met de Google Nest Doorbell. Daarnaast is de Google Nest Mini jouw persoonlijke assistent voor al jouw vragen.

  Google Nest Doorbell
  Weet altijd wie er voor de deur staat met de Google Nest Doorbell. Of je nou in een huis of appartement woont, dankzij batterijvoeding is hij geschikt voor elke deur. Profiteer van slimme functies en ontvang meldingen in de app.

  Zie niks over het hoofd

  De Nest Doorbell met 1,3-megapixelskleurensensor en opname in HD-beeldkwaliteit (1280 x 960 pixels) zorgt voor duidelijke beelden. Je hoeft niks over het hoofd te zien dankzij 3:4 beeldverhouding. Personen en pakketten zie je dus van top tot teen, zelfs 's nachts.

  Krijg relevante meldingen
  Wanneer er voor je deur beweging wordt gedetecteerd, ontvang je een melding op je smartphone via de Google Home-app. De deurbel onderscheidt personen, pakketten, dieren en auto's, je ontvangt dan ook aparte meldingen hiervan op je telefoon. Dankzij tweerichtingsspraak kun je een gesprek hebben met de pakketbezorger die voor de deur staat.

  Geschikt voor elke deur
  De Nest Doorbell werkt op batterijvoeding en is daarom geschikt voor alle huizen. Koppel hem met de Nest Mini (apart verkrijgbaar) voor een hoorbare bel of kies voor de bedrade installatie om je eigen bestaande bel te horen.

  Google Nest Mini
  De Google Nest Mini is een kleine persoonlijke assistent met stembesturing. Stel een vraag of geef een opdracht door een zin met “Hey Google” te beginnen. Vraag wat voor weer het wordt, zet je smartverlichting aan of bestuur andere slimme apparaten met je stem.

  De Google Nest (her)kent je

  Vraag je de speaker om je agenda van vandaag voor te lezen, dan krijg je dankzij Voice-Match stemherkenning ook echt jouw planning te horen, en niet die van je partner. Daaraan gekoppeld kan hij je ook notificaties geven die alleen voor jou van toepassing zijn. Staat er file op je vaste route? Staan er reminders voor jou klaar, de Google Nest verteld het zodra jij daarom vraagt.

  Maakt het leven makkelijker
  De Google Nest Mini maakt jouw leven gemakkelijker, de spraak opdrachten zorgen ervoor dat jij nog eenvoudiger je smart-apparaten bedient, niets meer vergeet en gewenste informatie binnen no-time tot je beschikking hebt.
  lees meer

  Specificaties

  KleurWit (Chalk)
  MerkGoogle Nest
  FabriekstypeDoorbell + Nest Mini
  Smart
  EAN5415247283478
  artikelnummer16-835-415

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.