Google Nest Audio + Nest Mini (wit), Wit

  GoogleNest Audio + Nest Mini (wit)

  99.-
  vandaag besteld, maandag in huis

  Google Nest Audio + Nest Mini (wit)

  Met de Google Nest audio en Google Nest Mini heb je alles in huis om je smartapparaten te bedienen, je kunt via spraakbesturing muziek afspelen en je hebt een persoonlijke assistent. Stel een vraag, geef een opdracht door of speel je muziek af. Door een zin met ' Hey Google'' te beginnen luisteren de speakers direct naar je. Je luistert draadloos naar muziek, de speakers verbind je via Wi-Fi of bluetooth. De Google Nest audio en Google Nest Mini passen perfect in elke kamer!

  Bedien je smartapparaten met je stem

  Doe de lampen aan, zet de verwarming hoger en meer. Beide apparaten werken met honderden geschikte smartapparaten, zoals tv's, lampen, thermostaten en sloten, van merken die je vertrouwt. En alles is eenvoudig in te stellen in de Google Home-app.

  Hier muziek, daar muziek, overal muziek

  Maak zelf een audiosysteem en vul je huis met geluid. Luister naar muziek in stereo of hoor de muziek overal in huis. De speakers werken samen met je andere Google Nest-speakers en - schermen, apparaten met ondersteuning voor Chromecast of geschikte speakers.
  En het instellen is eenvoudig.

  De speaker (her)kent je
  Vraag je de speaker om je agenda van vandaag voor te lezen, dan krijg je dankzij Voice-Match stemherkenning ook echt jouw planning te horen, en niet die van je partner. Daaraan gekoppeld kan hij je ook notificaties geven die alleen voor jou van toepassing zijn.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.