• uitverkocht

  Google Nest Audio 2 pack (donker grijs)

  139.-je bespaart 59.-
  198.-adviesprijs
  • Donkergrijs
  • Licht Grijs
  Uitverkocht

  Mail mij mocht mijn maat weer op voorraad komen

  Beste Koop Consumentenbond

  Beste Koop Consumentenbond

  in april 2021.

  Google Nest Audio 2 pack (donker grijs)

  De Google Nest Audio stelt jou in staat om met het simpele zinnetje ‘Hey Google’ muziek af te spelen, het weer of het nieuws te checken of gewoon iets op google op te zoeken. De Google Nest Audio is voorzien van een sterk audiosysteem het geluid is helder en kamervullend en de bas is krachtig. Gemakkelijk te combineren met andere Google Nest apparaten in je huis zodat je overal je Google Nest kunt bereiken en je favoriete muziek meteen bij thuiskomst kunt afspelen.

  Het draait allemaal om het geluid
  Zeg 'Hey Google', speel muziek af, en heldere zang en krachtige bassen vullen de kamer. De Nest Audio is 75% luider dan de originele Google Home met een 50% krachtigere bas. Speel je favoriete muziek, radio, podcastsen audioboeken via de streamingservices die je het meest gebruikt. De Nest Audio past zich aan je omgeving aan en waar je ook naar luistert, de muziek klinkt gewoon beter. En nieuws, podcasts en audioboeken klinken nog duidelijker.

  Hier muziek, daar muziek, overal muziek
  Maak zelf een audiosysteem en vul je huis met geluid. Luister naar muziek in stereo of hoor de muziek overal in huis. De Nest Audio werkt samen met je andere Google Nest-speakers en - schermen, apparaten met ondersteuning voor Chromecast of geschikte speakers. En het instellen is eenvoudig.

  Prima hulp in huis
  Je kunt iets zeggen zoals 'Hey Google, wat wordt het weer dit weekend?' Of Google vragen naar het nieuws of de sportuitslagen. Hoor je planning. Bel iemand. En zet timers en wekkers. Je kunt zelfs de lampen aan doen of de verwarming hoger zetten. Allemaal met je stem.

  Doordacht en milieuvriendelijk ontwerp
  De kleuren, het formaat en de vorm van de Nest Audio maken dat de speaker perfect in elk interieur past. Bovendien is bij het ontwerp rekening gehouden met het milieu. De ombouw bestaat voor 70% uit gerecycled plastic.

  Hoor alles haarscherp
  De Nest Audio past zich aan aan je omgeving en datgene waar je naar luistert, zodat muziek nog beter klinkt. En nieuws en radio klinken nog duidelijker.

  Stream je favorieten
  Zeg 'Hey Google' om nummers, radio, playlists, podcasts of audioboeken te streamen van de streamingservices die je het meest gebruikt, zoals YouTube Music, Spotify, en SiriusXM. Vraag Google om het afspelen te starten of te onderbreken, een ander nummer te kiezen en het volume aan te passen.

  Roep de hulp van Google in
  Vraag Google naar het weer, het nieuws of andere onderwerpen. Met Voice Match kun je gepersonaliseerde info horen, zoals je schema. Je kunt bellen en timers en wekkers zetten. Uiteraard allemaal handsfree.

  Bedien je smartapparaten met je stem
  Doe de lampen aan, zet de verwarming hoger en meer. De Nest Audio werkt met honderden geschikte smartapparaten, zoals tv's, lampen, thermostaten en sloten, van merken die je vertrouwt. En alles is
  eenvoudig in te stellen in de Google Home-app.

  Ontworpen om je privacy te beschermen.
  De Nest Audio beschikt over ingebouwde privacyfuncties. Je kunt je laatste spraakopdracht aan de Assistent verwijderen door te zeggen 'Hey Google, verwijder wat ik net heb gezegd'. Je kunt ook de microfoon uitzetten met de schakelaar aan de achterkant.

  Maak eenvoudig een audiosysteem voor het hele huis
  De Nest Audio werkt samen met je andere Google Nest-speakers en -schermen en apparaten met ondersteuning voor Chromecast, zodat je overal in huis naar je favoriete muziek kunt luisteren. Koppel twee Nest Audio-speakers voor stereogeluid. En met speakergroepen voeg je makkelijk je andere speakers toe wanneer je maar wilt, om overal in huis naar je favoriete muziek te luisteren.

  Communiceer met je gezin en vrienden
  De Nest Audio helpt je om contact te houden. Zeg 'Hey Google' om berichten om te roepen op alle Google Nest-speakers en -schermen in huis. Gebruik je Google Nest-speakers als een intercom en chat met mensen in verschillende ruimten. Met Duo kun je bovendien audiogesprekken voeren.

  Een gezinsvriendelijke oplossing
  Met de functie Time-out kun je de technologie voor je gezin even uitschakelen tijdens het eten, 's nachts of op speciale momenten. En met de gezinsvriendelijke filters blokkeer je toegang tot muziek met expliciete songteksten en bedien je je videoservices.

  Een doordacht ontwerp voor je huis
  De Nest Audio haalt inspiratie uit de dagelijkse leefomgeving van mensen. De kleuren, stof, vorm en het formaat zijn zo ontworpen dat ze perfect in ieder interieur passen.

  Milieuvriendelijk
  De Nest Audio is ontworpen voor duurzaamheid. De duurzame stoffen bovenzijde is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. De ombouw bestaat voor 70% uit gerecycled plastic.
  lees meer

  Specificaties

  MerkGoogle Nest
  FabriekstypeAudio 2 pack
  Soort artikelMuzieksysteem
  Type muzieksysteemDraadloos
  Smart
  Spraakbesturing
  HDMI-Uitgang
  bekijk alle specificaties
  BluetoothWifi

  Reviews (5)

  algemene beoordeling
  (5 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.