Goliath Woordzoeker reisspel

  GoliathWoordzoeker reisspel

  14.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Goliath Woordzoeker reisspel

  Deze handige reiseditie van Woordzoeker zit in een handige kartonnen verpakking die makkelijk mee te nemen is. Speel nu echt overal en altijd Woordzoeker!

  Spelomschrijving
  Kies een van de 10 dubbelzijdige woordenkaarten. Leg deze op de draaischijf, leg daarop de transparante schijf en daaroverheen de groene ring. Draai de groene ring zo, dat in de opening een groen veldje te zien is. Vergeet niet de totem onder het bord vandaan te halen.

  Bij aanvang van het spel wordt de groene ring kloksgewijs verder gedraaid, tot het volgende woord in de opening zichtbaar is. Iedereen zoekt nu gelijktijdig naar dit woord. Het kan in alle richtingen staan, maar altijd in een rechte lijn.

  Zodra je het woord gevonden hebt, knijp je in de totem en zegt waar het woord is. Nu mag je gekleurde fiches van je eigen kleur op de letters leggen. Als er al fiches van andere spelers op de letters liggen, dan worden deze weggehaald. De schijf wordt vervolgens verder gedraaid en het volgende woord kan gezocht worden.

  Het spel eindigt als alle woorden gevonden zijn, of als een speler al zijn fiches op het bord heeft. De speler met de meeste fiches op het bord heeft dan gewonnen.

  Andere versies
  Er zijn ook andere versies van Woordzoeker, waaronder de Junior en Travel editie. Junior is speciaal ontwikkeld voor de kleintjes, zodat zij al spelende met taal bezig zijn. De Travel editie is heel erg handig voor onderweg. Ga je op reis maar geen ruimte voor de originele doos? Neem dan de handige kleinere versie mee!
  lees meer

  Specificaties