overzicht
Goliath Rummikub original denkspel

  GoliathRummikub original denkspel

  34.9532.95je bespaart 2.-
  5 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Goliath Rummikub original denkspel

  Wie kent het niet? Leg alle cijfers op een rij en zorg dat jij je speelplank als eerste leeg hebt. Dit Rummikub-spel is de original classic versie.

  Het gezelschapspel kan worden gespeeld met maximaal 4 spelers van 6 jaar en ouder. Elke steen, met uitzondering van de 2 jokers, is voorzien van een cijfer. Deze cijfers lopen van 1 tot en met 13 in zijn er in 4 verschillende kleuren: zwart, rood, blauw en geel.

  Kenmerken
  - 4 speelplanken
  - set van getamponneerde stenen
  - handleiding
  - Afmeting (hxbxd): 5x40.1x26.8 cm
  - Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.6(5 reviews)
  Meest recent

  Rummikub

  Het is een supermooi spel, we hadden de oude versie. Maar deze is een stuk mooier, we hadden het veel eerder moeten kopen. We spelen het heel vaak.

  Super leuk spel!

  Mooie grote uitvoering. Duidelijke kleuren en leesbare cijfers op de fiches. De fiches blijven mooi staan op de stevige bordjes. Wij spelen eindelijk met veel plezier zonder gedoe.

  2 mensen vonden dit nuttig

  mooi spel

  mooi familie spel , geen klagen ,duidelijke stenen ,goede borden! aanrader!!!

  Rummikub

  Het spel bevat 4 bordjes voor de stenen, helaas waren 2 bordjes van ons niet helemaal goed gefabriceerd waardoor de "pootjes" er niet in konden. We hebben de gaatjes zelf moeten uitboren. Nu zitten de pootjes er goed op. De stenen zijn duidelijk en van goede grootte, alleen zijn in de avonduren de blauwe en zwarte stenen lastig van elkaar te onderscheiden. De stenen zijn ook erg glad, waardoor het moeilijk is stapels te maken. In de spelregels staat maar 1 spelvariant beschreven, terwijl er wel meer zijn. Jammer.

  een leuke boeiende spel!!!

  ik ben gek op leuke familliespellen maar deze is echt een beste aanwinst! we hebben er elke keer weer een goeie aan. het blijft een spannende spel. het is elke keer weer anders dus dat blijft echt boeiend! ook voor kids aan te raden,je moet je echt concentreren en tellen dus goed voor de hersenen en leuk voor een groep.heeel leuk!

  toegevoegd aan winkelmand