Goliath Domino Express Track Creator +100 dominos

  GoliathDomino Express Track Creator +100 dominos

  19.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Goliath Domino Express Track Creator +100 dominos

  Een doos vol domino stunts. Alles valt.. En in één beweging staat alles weer rechtop met behulp van unieke dominoexpressbanen!

  Geschiedenis
  Domino is van oorsprong een legspel met steentjes waarop 1 tot 6 stippen te zien zijn per helft. Elke helft heeft een eigen ‘cijfer’. Het is in dit spel de bedoeling om de spellen zo aan elkaar te leggen dat de cijfers overeenkomen met elkaar en een rij vormen. Van dit spel is in het verleden verschillende versies gemaakt.
  Een andere manier van spelen met de dominostenen is om ze achter elkaar rechtop neerzetten. Als er dan 1 steen omvalt, zorgt deze dat de volgende omvalt, die op zijn beurt weer de volgende aantikt, enzovoorts. Dit heet het domino-effect.
  Later zijn spelletjesfabrikanten daarop in gaan haken en hebben ze de huidige versie van domino ontwikkelt, waarbij vele kleurtjes, extra sets en hulpmiddelen worden aangeboden.
  Ook was er voorheen Domino Day, waarbij in teams werd gestreden om het wereldrecord te vestigen van meeste omgegooide dominostenen in 1 baan. Hierbij werden vaak hele kunstwerken gemaakt rond het thema wat er dat jaar was.

  Vergelijkbare sets
  Goliath heeft nog andere sets voor Domino, zoals Domino Jr. Dino Friends en Ultra Power! Bekijk die spellen ook eens!

  Inhoud
  - Track creator
  - 100 dominos
  lees meer

  Specificaties