Goliath De Vloer Is Lava bordspel
 • uitverkocht

  Goliath De Vloer Is Lava bordspel

  21.99
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Goliath De Vloer Is Lava bordspel

  The Floor is Lava! is een spel waarbij spelers net moeten doen alsof de vloer gloeiendhete lava is; ze draaien aan de kleurenwijzer en springen vervolgens naar de juiste gekleurde matten om zich in veiligheid te brengen. The Floor is Lava! is een spel voor het hele gezin en bevordert de lichaamsbeweging, de verbeeldingskracht en zorgt voor speelplezier bij jong en oud.

  Dit leuke spel voor jongens en meisjes kun je het best spelen met 2 tot 6 spelers die 5 jaar of ouder zijn. Inbegrepen zijn 25 gekleurde foammatten, 27 opdrachtkaarten, een kleurenwijzer en een handleiding.

  Dit spel brengt kinderen al spelend aan het springen. Dit verbetert hun kracht, conditie, balans en uithoudingsvermogen! Deze zachte, duurzame, antislip stapstenen kunnen buiten en binnen worden gebruikt bij zowel tuin- als slaapfeestjes.

  Iedereen zal dit snelle en eenvoudige spel weten te waarderen: kinderen en volwassenen, mannen en vrouwen! Dit spel is het leukst op een feestje of spelletjesavond.

  Neem dit spel mee naar een feestje. De regels zijn simpel en je kunt bijna niet meer stoppen met spelen, zo leuk! Ook volwassenen doen gezellig mee. Om te winnen heb je een goede strategie, maar ook geluk nodig!
  lees meer

  Specificaties

  Min. leeftijd (jaar)5
  Speeltijd (min)15
  Soort spelBehendigheidsspel, Kinderspel
  Batterij benodigd
  MerkGoliath
  Duurzamer
  EAN8720077145320
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.