Global vleesmes g3 (21 cm), Vleesmes

  Globalvleesmes g3 (21 cm)

  103.50
  Vleesmes
  voor 15:00 besteld, morgen in huisverzending door Cookinglife

  Global vleesmes g3 (21 cm)

  Wanneer u dagelijks vlees snijdt is een goed mes een vereiste. De meeste vleesmessen kenmerken zich doordat zij over een lang en smal lemmet beschikken. Hierdoor bevindt u minder weerstand en corrigeert u gemakkelijker tijdens de snijbeweging. De specifieke kenmerken maken het mes dan ook geschikt voor het snijden van bijvoorbeeld gevogelte, diverse soorten vlees maar ook het trancheren van rollade.

  Global G-Serie

  De Global G-serie is de eerste serie en meest populaire serie van het merk Global en is daarmee ook de meest uitgebreide serie. In deze serie bevinden zich onder andere koksmessen, vleesmessen, vismessen, keukenmessen en de benodigde accessoires om uw keukenuitrusting compleet te maken.

  De messen van het Japanse merk Global zijn gemaakt van gepatenteerd Cromova staal. Deze staalsoort met een hardheid van 56 – 58 Rockwell garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij.

  De Global messen zijn geslepen onder een hoek van 15 - 17°, hierdoor krijgt u bij gebruik een nog fijner snijresultaat. Bij de Europese messen ligt dit tussen de 20-22°. De kleine slijphoek zorgt ervoor dat een Global mes bij het snijden minder weerstand geeft, waardoor het makkelijker door het ingrediënt snijdt.

   De Global messen liggen goed in de hand, mede door de antislip kuiltjes welke in het heft zijn verwerkt. Het heft is gevuld met zand voor een lichter gewicht en een optimale balans.

  - Gemaakt van Cromova 18 RVS; hierdoor blijft het mes langer scherp
  - Veilig in gebruik; handgreep is door zijn kuiltjes-profiel antislip
  - Licht van gewicht; slechts 164 gram
  - Minder weerstand bij het snijden door kleine slijphoek
  - Zeer hygiënisch door naadloze afwerking"\n
  lees meer

  Specificaties