Global broodmes g9 (22 cm), Broodmes

  Globalbroodmes g9 (22 cm)

  103.50
  Broodmes
  voor 15:00 besteld, morgen in huisverzending door Cookinglife

  Global broodmes g9 (22 cm)

  Snijdt u regelmatig broden of andere etenswaren met een harde korst en zachte kern? Dan is het Global broomes G9 van 22 cm het perfecte mes. Door zijn vlijmscherpe kartels snijdt u gemakkelijk door uw etemwaren heen. Dit mes, met een totale lengte van 34 cm, is niet geschikt om te slijpen op een wetsteen.

  Global G-Serie

  De Global G-serie is de eerste serie en meest populaire serie van het merk Global en is daarmee ook de meest uitgebreide serie. In deze serie bevinden zich onder andere koksmessen, vleesmessen, vismessen, keukenmessen en de benodigde accessoires om uw keukenuitrusting compleet te maken.

  De messen van het Japanse merk Global zijn gemaakt van gepatenteerd Cromova staal. Deze staalsoort met een hardheid van 56 – 58 Rockwell garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij.

  De Global messen zijn geslepen onder een hoek van 15 - 17°, hierdoor krijgt u bij gebruik een nog fijner snijresultaat. Bij de Europese messen ligt dit tussen de 20-22°. De kleine slijphoek zorgt ervoor dat een Global mes bij het snijden minder weerstand geeft, waardoor het makkelijker door het ingrediënt snijdt.

   De Global messen liggen goed in de hand, mede door de antislip kuiltjes welke in het heft zijn verwerkt. Het heft is gevuld met zand voor een lichter gewicht en een optimale balans.

  - Gemaakt van Cromova 18 RVS; hierdoor blijft het mes langer scherp
  - Veilig in gebruik; handgreep is door zijn kuiltjes-profiel antislip
  - Licht van gewicht; slechts 160 gram
  - Minder weerstand bij het snijden door kleine slijphoek
  - Zeer hygiënisch door naadloze afwerking"\n
  lees meer

  Specificaties