Glijmiddel - Cornelia van Lierop en Fleur van Groningen

  Cornelia van Lierop en Fleur van Groningen Glijmiddel

  21.99

  Glijmiddel - Cornelia van Lierop en Fleur van Groningen

  Dames! Meisjes! Juffrouwen en maagden!
  Laat Cornelia van Lierop u vertellen over de tijden van de Grote Droogte, de zweetaanvallen, de kilo's die er aan- en afvliegen, de dieptes en laagtes van het spelpatroon in de bedstee, het gevoel dat de wereld terminaal om zeep is vanwege een leger hormonen dat de aftocht blaast, de schandalige en diep vernederende belichting in de meeste pashokjes der kledingzaken, de godin in u en hoe ze triomfeert ... Laat haar bovenal vertellen wat 'helen' zou kunnen betekenen wanneer de jaren zo aantikken bij ieder van u dat de wereld u in de steek lijkt te laten.
  Heren! Jongens! Jongemannen en verdoken maagden!
  Laat Cornelia van Lierop u duidelijk maken wat het betekent een vrouw te zijn in de overgang, wat niet noodzakelijk wil zeggen dat ze zich richting nooduitgang begeeft, laat u door haar inwijden over de geheimen der geheimen, inderdaad: net dat wat niemand van u noodzakelijk wenst te weten, maar waar ieder van u nieuwsgierig naar is, laat u entertainen met verhalen die ja hoor; ook venten mogen smaken.
  Cornelia van Lierop kijkt diep in de ogen van de draak geheten Menopauze. Onversaagd gaat ze het monster te lijf met humor, wijsheid en zelfrelativering. Fleur van Groningen illustreert op haar onnavolgbare wijze met jawel: humor, wijsheid en zelfrelativering.

  lees meer

  Specificaties

  AuteursCornelia van Lierop en Fleur van Groningen
  ISBN9789492626820
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's192
  Jaar van uitgifte2018
  EAN9789492626820
  artikelnummer16-051-965

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.