Gigaset SMART DEUR/RAAM universele sensor, Wit

  GigasetSMART DEUR/RAAM universele sensor

  65.99
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Gigaset SMART DEUR/RAAM universele sensor

  Gigaset SMART DEUR/RAAM SENSOR – WHITE
  De Gigaset Smart universele deur/raam sensor is dé uitbreiding op uw Gigaset Smart Home Basisstation. Bevestig de sensor op ieder type raam of deur om alle ingangen van uw huis te kunnen monitoren. De sensor kunt u bedienen via de knoppen op de sensor zelf en via de Smart Home App.  

  Via deze app ontvangt u een pushmelding wanneer het raam of de deur geopend wordt, ook wordt er vermeld of deze normaal geopend is of geforceerd zodat u meteen weet wanneer er iets mis is. Wanneer er geforceerd wordt geeft de sensor een alarm af welke u kunt uitschakelen via de app. De sensor is verder uitgebreid met een luchtdruk en temperatuur meter.

  *Let op: de Gigaset Smart Universele Sensor betreft een uitbreidingssensor. Om deze te kunnen gebruiken, heeft u een Gigaset Smart Home basistation nodig. U kunt de verschillende Gigaset Smart Home sensoren met elkaar verbinden tot één allesomvattend alarmsysteem. De Gigaset Smart Home Universe Sensor wordt geleverd inclusief batterij, bevestigingsmateriaal en een handleiding.
  lees meer

  Specificaties

  Wifi