Gigaset S30851-H2531-R1 slimme beveiligingscamera, Wit

  GigasetS30851-H2531-R1 slimme beveiligingscamera

  130.63
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Gigaset S30851-H2531-R1 slimme beveiligingscamera

  In je eigen huis wil je je veilig voelen. Deze Gigaset S30851-H2531-R1 slimme beveiligingscamera brengt alles betrouwbaar in beeld, zowel bij dag als nacht. Deze camera is zowel los te gebruiken als in combinatie met een beveiligingssysteem.

  Altijd direct op de hoogte
  De camera ondersteunt peer-to-peer data transfer en verbindt automatisch met de app op jouw mobiele telefoon. Als de camera dus iets registreert krijg je een pushmelding op jouw telefoon. Wil je niet altijd een melding ontvangen? Je kunt zelf instellen wanneer je een melding ontvangt van de camera.

  Huisdiervriendelijk
  Deze slimme camera van Gigaset zal jou geen melding geven als je huisdier voorbij de camera loopt. Er zit namelijk een detectiesensor op waarmee de camera het verschil kan zien tussen een mens en een dier.  Andere functies
  Als je wilt dat de camera stopt met opnemen schakel je heel eenvoudig de privacy-modus in. Verder beschikt de camera over infrarood nachtvisie en filmt 'ie in HD-kwaliteit. Je verbind de camera via een WLAN-verbinding waardoor je altijd beelden op kunt vragen.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie