Gigaset GS195 smartphone (grijs), Grijs
 • -20%

  GigasetGS195 smartphone (grijs)

  149.-119.-je bespaart 30.-
  nog 9 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Gigaset GS195 smartphone (grijs)

  De Gigaset GS195 is een eenvoudig te gebruiken smartphone die je alle functies geeft die je wilt in een stijlvol jasje.     
            
  Prachtige kleuren
  Meer dan twee keer zo lang als breed, haarscherp, extreem helder en bijna randloos: het 6.18 inch HD+ beeldscherm van de GS195 zorgt voor een unieke kijkervaring. Het scherm is compleet randloos behalve een kleine strip aan de bovenzijde van het scherm (notch) met daarin de voorcamera en de nabijheids- en helderheidssensoren. Links en rechts van de notch is er ruimte voor weergave van de tijd, batterijniveau en signaalsterkte. Hierdoor blijft er meer schermruimte over voor de weergave van chatgesprekken, foto's, video's en alles wat je écht nodig heeft. Het vuilafstotende, kraswerende 2.5D glas zorgt ervoor dat alles ook na een lange periode haarscherp blijft.

  Lange batterij
  Luister onbeperkt naar je favoriete playlist, kijk je favoriete series en programma's of bel uren met je geliefden; het is allemaal mogelijk dankzij de krachtige 4000-mAh oplaadbare batterij. De lithium-polymeer batterij van de Gigaset GS195 is goed voor 40 uur muziek luisteren, 12 uur video afspelen of 19 uur bellen - en dat alles met de hoge kwaliteit waar je op mag vertrouwen.

  13MP en 5MP dualcamera
  Of je nu prachtige steden, kunst of je geliefden fotografeert - de dualcamera zet alles en iedereen in het juiste licht. De nieuwe fototechnologie combineert de eigenschappen van twee lenzen voor een hogere kwaliteit. Dankzij het samenspel van deze twee camera’s kan je bijvoorbeeld portretten schieten met een wazige achtergrond door het Bokeheffect. Hierdoor komt het onderwerp van de foto nóg beter naar voren. De multi-effect modus met verschillende kleureneffecten maakt indruk op iedereen; van beginner tot veeleisende amateurfotograaf.

  Beveiliging
  Vergeet ingewikkelde wachtwoorden! De GigasetGS195 biedt beveiliging met behulp van eenvoudig te gebruiken sensoren. Je kan kiezen tussen Face-ID, een pincode of de multifunctionele vingerprintsensor. Bewaar maximaal vijf verschillende profielen en ontgrendel je telefoon, pleeg een telefoontje of maak een foto met slechts één druk op de knop.
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijTouchscreenWifiBluetoothGPS