Gigaset GL590 mobiele seniorentelefoon, Grijs

  Gigaset GL590 mobiele seniorentelefoon

  79.95
  nog 2 op voorraad

  Gigaset GL590 mobiele seniorentelefoon

  Gigaset mobiele telefoon GL590 (Grijs)
  Weinig verstand van telefoons maar toch bereikbaar willen zijn? De Gigaset GL590 biedt de oplossing. Altijd bereikbaar zonder alle toeters en bellen van de nieuwste telefoons. Met duidelijk leesbaar scherm en vergrote toetsen voor gebruiksgemak.

  Gemak in overvloed
  De GL590 is een mobiele telefoon die speciaal is ontworpen voor mensen met een beperkt gehoor en zicht. Het scherm van deze Gigaset mobiele telefoon is groot, makkelijk af te lezen en het toetsenbord spreekt elke ingedrukte toets door de luidspreker uit. De functie om de beltoon en het belvolume extra hard te zetten maakt het toestel geschikt voor mensen met een hoortoestel. Ook heeft het toestel een intern geheugen van 32mb zodat u een groot aantal nummers op kan slaan in uw telefoon.

  SOS-knop
  Op de voorkant van de telefoon zit een duidelijke SOS-knop. Deze knop kan worden ingedrukt als u in nood bent. Op de SOS-knop kunnen maximaal vijf personen worden aangegeven die zullen worden gebeld bij een noodsituatie. Neemt een persoon niet op dan zal automatisch de volgende persoon in de rij gebeld worden. De alarmfunctie zal mensen in uw directe omgeving waarschuwen wanneer uw in nood bent.
  lees meer

  Specificaties

  Simlockvrij
  TypeGL50
  BesturingssysteemToestel eigen
  Type simkaartDual
  Touchscreen
  Grootte display (inch)2,8
  Beeldschermresolutie (pixels)220 x 176
  bekijk alle specificaties
  SimlockvrijBluetooth

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.