Gigaset GIGNL-QUATTRO-BLKSLV huistelefoon, Zwart

  GigasetGIGNL-QUATTRO-BLKSLV huistelefoon

  79.99
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Gigaset GIGNL-QUATTRO-BLKSLV huistelefoon

  De Gigaset AS405 Quattro is een comfortabele dect telefoon set met gebruiksvriendelijke toetsen en een verlicht toetsenbord. De Gigaset AS405  is ontworpen voor eenvoudig en plezierig telefoneren. Met drie extra handsets ben je in  vier kamers bereikbaar. Het verlichte, grafische display is gemakkelijk af te lezen en te gebruiken. Als je je handen tijdens een gesprek vrij wilt hebben, dan druk je eenvoudig op de verlichte handsfree-toets voor meer bewegingsvrijheid.

  De lange gesprekstijd van 18 uur en de lange standby-tijd van 200 uur van de Gigaset AS405 Duo zorgen ervoor, dat de handset altijd gereed is voor gebruik en dat je niet bang hoeft te zijn voor lege batterijen tijdens een gesprek.

  ECO DECT: pure energiebesparing zonder DECT-signaal

  De zuinige netadapter van de Gigaset AS405 Duo verbruikt minder elektriciteit, wat beter is voor het milieu én jouw portemonnee. Net als alle andere draadloze Gigaset-telefoons vermindert dit toestel variabel het DECT-signaal tussen handset en basisstation naarmate het toestel zich dichter bij het basisstation bevindt. Bovendien schakelt de ECO Mode Plus het DECT-signaal uit zodra de telefoon zich in de standby-stand bevind
  lees meer

  Specificaties