Gigaset DA510 huistelefoon

  Gigaset DA510 huistelefoon

  34.99
  nog 2 op voorraad

  Gigaset DA510 huistelefoon

  De Gigaset DA510 is de uitbreide dect telefoon die jij nodig hebt. De bedrade telefoon is erg handig voor privé en zakelijk gebruik.

  Wil je liever niet dat anderen met jouw telefoon werken? Dat kan want de DA510 heeft een elektronische belslot. Daarnaast kun je een noodnummer in het toestel zetten. In geval van nood activeer je dit nummer door een willekeurige toets in te drukken (functie Directe oproep). Het voorgeprogrammeerde noodnummer (112) plus je eigen noodnummer kunnen op elk gewenst moment worden gekozen, behalve als de functie Directe oproep is ingeschakeld. Wil je bepaalde nummers blokkeren? Met de oproepblokkering voorkom je dat bepaalde nummers worden gekozen, bijvoorbeeld dure betaalnummers. 

  De DA510 is een erg uitgebreid toestel. Door de 10 snelkiestoetsen voor 20 telefoonnummers van de Gigaset DA510 telefoneer je nog sneller. Zodra je de telefoonnummers in de Gigaset DA510 heeft geprogrammeerd, kun je je vrienden, familie en zakelijke contacten met één druk op de toets bereiken.
  Bij de Gigaset DA510 kun je kiezen uit 10 ringtones en 4 volumeniveaus. Geen je eigen draai aan het toetsel. Je kan er zelfs voor kiezen om het belsignaal uit te schakelen.

  De Gigaset DA510 is geschikt voor het openbare telefoonnet en voor gebruik achter telefooncentrales. Je kunt het toestel dus rechtstreeks op het openbare telefoonnet aansluiten of opnemen in een intern telefoonnetwerk thuis of op kantoor. En aangezien ruimte soms een probleem is, kun je de Gigaset DA510 ook aan de wand monteren. 

  De Gigaset DA510 is compatibel met hoortoestellen en beschikt daarnaast over de functie Microfoon uit waarmee je gesprekspartners in de wachtstand zet. Je gesprekspartner hoort dan de wachtmuziek totdat je het gesprek weer voortzet. Daarnaast kun je de kiesmethode of de flash-tijd aan jouw wensen aanpassen. Wil je het laatste gebelde telefoonnummer herhalen? Met de handige functie Nummerherhaling kun je dit nummer heel eenvoudig opnieuw bellen.
  lees meer

  Specificaties

  Telefoonboek geheugen20
  Directe snelkeuze toetsen10
  Incl. noodknop
  Volumeregelaar
  Boostfunctie
  Verlichte toetsen
  Display verlichting
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.