Giant jungle box (Blu-ray)
 • -21%

  Giant jungle box (Blu-ray)

  37.9929.99je bespaart 8.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Giant jungle box (Blu-ray)

  Deze box bevat de volgende 3 films:

  - Rampage: Big meets bigger: 'Rampage' draait om een heroïsche primatoloog wiens beste vriend een zeldzame albino silverback gorilla is genaamd George. Maar wanneer een experimenteel serum verkeerd uitpakt beginnen George en andere wezens enorm te groeien, erop uit om alles om hen heen te vernietigen... Davis Okoye gaat er samen met een genetische wetenschapper achteraan om hen te stoppen.

  - Kong - Skull island: Een gezelschap avonturiers onderzoekt een mysterieus eiland in de Stille Oceaan, maar als ze zich in het domein van de machtige King Kong wagen, wordt hun ontdekkingsreis een strijd om te overleven.

  - Legend of Tarzan: In deze brullende actiefilm, gebaseerd op Edgar Rice Burroughs’ legendarische werk, speelt Alexander Skarsgård de rol van Tarzan, die de Afrikaanse jungle heeft verlaten om bij zijn geliefde vrouw Jane (Margot Robbie) te gaan wonen onder de naam John Clayton III, Lord Greystoke. Maar hij wordt weer uitgenodigd om naar de Congo te reizen, niet wetende dat hij wordt gebruikt voor een complot dat is beraamd door kapitein Leon Rom (Oscar-winnaar Christoph Waltz). Tarzan belandt tussen hebzucht en wraak in, maar de bedenkers van de samenzwering beseffen niet wat ze met hun acties ontketenen.
  Rampage: Big meets bigger
  Kong - Skull island
  Legend of Tarzan
  lees meer

  Specificaties