Zwangerschapsvitaminen

Essentiële zwangerschapsvitaminen

Lukt het niet om gezond te eten nu je in verwachting bent? Voel je je misselijk en oververmoeid? Davitamon heeft zwangerschapsvitamines voor jou en de baby in je buik. Het slikken van foliumzuur (vitamine B11) is cruciaal voor het groeiproces van je baby´tje tijdens je zwangerschap. Zet je dosis foliumzuur en zwangerschapsvitaminen hoog op je prioriteitenlijstje!

Heb je een kinderwens of ben je zwanger?

Goed en gezond eten is niet altijd even eenvoudig als je misselijk bent. Toch moet je zorgen dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Bedenk dat je de vitaminen en mineralen deelt met het kleine wezentje in je buik. Het is daarom een uitstekend idee om zwangerschapsvitaminen te nemen. Bekijk Davitamon Foliumzuur Vitamine D3 in onze webshop. Dit product is speciaal bedoeld voor vrouwen met een kinderwens en voor vrouwen die al zwanger zijn. Laat dagelijks één smelttabletje smelten op je tong. Vitamine D3 bevordert de botaanmaak van je baby, en foliumzuur is gunstig voor de ontwikkeling van rode bloedcellen en de placentavorming. Foliumzuur en zwangerschapsvitaminen zijn belangrijk. Overleg met je zorgverlener over de juiste dosis voor jou. Een doosje Davitamon Compleet Mama geeft je extra foliumzuur.

Multivitamines en mineralen na de zwangerschap

Voorafgaand aan en tijdens je zwangerschap heb je zwangerschapsvitaminen nodig. Hoe zit dat na je zwangerschap? Voel je fitter en sterker met de multivitaminen van Davitamon Mama Fit. Dit product is nadrukkelijk bedoeld voor vrouwen die al bevallen zijn. Verhoog met deze tabletten je weerstand en je energieniveau. Wist je dat je dit tabletje ook gewoon kunt slikken als je borstvoeding geeft? Heb je nog een borstkolf of zoogcompressen nodig? Check het aanbod in onze shop.

Davitamon zwangerschapsvitamines: profiteer van onze kortingen

Wil je natuurlijke zwangerschapsvitaminen of vegan zwangerschapsvitaminen? Surf door onze online shop. Blijf op de hoogte van het aanbod en onze prettige aanbiedingen. Succes met je bestelling!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.