Overzicht

Jouw gezondheid wil je graag goed houden. Soms heeft je lichaam hierbij een klein beetje hulp nodig. Probeer dan eens zelfzorg. Zelfzorgproducten kun je op eigen initiatief kopen en gebruiken, zonder recept van de dokter. Heb je bijvoorbeeld een verkoudheid waar je maar niet van af komt of last van pijnlijke spieren? A. Vogel, Otrivin, Weleda en heel veel andere merken helpen jouw gezondheid te herstellen!

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Anti - insect

Je krijgt al de kriebels als je weer een mug ziet vliegen. Je bent bang voor een steek met flinke bulten en veel jeuk als gevolg. Helaas is het niet altijd te voorkomen, maar met anti - insect bestrijd je snel de nare bijwerkingen van een muggensteek. Anti - insect is een mooie aanvulling op je standaard verbanddozen.

De vervelende gevolgen van een beet of steek verminderen

Er zijn verschillende insecten die steken of bijten. Van sommige beten heb je niet zoveel last, terwijl andere juist voor veel vervelende bijwerkingen zorgen. Bijvoorbeeld een prikkend gevoel, bulten en branderigheid. Met anti - insect verminderen deze bijwerkingen snel en voorkom je een overgevoelige reactie op de beet of prik.

Verschillende soorten anti - insect

Er zijn verschillende soorten anti - insect verkrijgbaar. Zoals pleisters die de gevolgen van een insectenbeet tot wel acht uur lang verzachten. Daarnaast zijn er pennen beschikbaar die verschillende effecten snel verzachten. Denk aan jeuk en een branderig gevoel door een steek door muggen, bijen, wespen, kwallen en dazen. Maar ook wanneer je in aanraking bent geweest met brandnetels. Door de verzachtende werking vermindert de neiging om te gaan krabben, waarmee je uiteindelijk alleen de jeuk versterkt.

Anti - insect bestellen bij wehkamp

Of je nu anti - insect in de vorm van pleisters of een pen zoekt, bij wehkamp slaag je altijd. De selectiefilters op de site helpen je om je zoektocht aanzienlijk te verkorten. Plaats je vandaag voor 23:59 uur je bestelling, dan heb je deze de volgende dag al in huis. Retourneren is heel eenvoudig en kan zonder bijkomende kosten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.