zelfzorg

Wondverzorging

Jouw gezondheid wil je graag goed houden. Soms heeft je lichaam hierbij een klein beetje hulp nodig. Probeer dan eens zelfzorg. Zelfzorgproducten kun je op eigen initiatief kopen en gebruiken, zonder ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

EHBO

Vaders en moeders herkennen het waarschijnlijk wel: een schaafwond op de knie, bult op het hoofd of een vinger tussen de deur. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje! Op dit soort momenten wil je natuurlijk dat je alles in huis hebt om goede EHBO te kunnen verlenen. Van steriele gaasjes en pleisters tot verbanddozen en sporttape. Alles voor eerste hulp bij ongelukken vind je bij wehkamp in de categorie EHBO.

EHBO: ook op vakantie

Ga je binnenkort op vakantie? Het maakt niet uit of je naar de zon of de sneeuw gaat, het is altijd verstandig om je EHBO-artikelen goed op orde te hebben. Leg een EHBO-koffer in de auto, in de caravan of in de koffer, zodat je zeker weet dat jij veilig de vakantie doorkomt. Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten hoe je die EHBO-spullen dan op de juiste manier gebruikt. Vooral wanneer je kinderen hebt is het fijn om een EHBO-cursus te hebben gedaan.

Het aanbod

In onze categorie EHBO vind je een groot aantal producten. Een onmisbaar item is uiteraard de verbanddoos. Deze heb je in een basic variant voor als je onderweg bent en niet veel kunt meenemen. Maar er is ook een uitgebreide variant met meerdere items. Vergeet op vakantie vooral de anti-insectenspray niet. En om pijn te voorkomen, kun je gebruikmaken van een sportbandage voor je knie, pols, enkel of elleboog. Zo krijg je tijdens het sporten die extra ondersteuning. Zo voorkom je blessures.