Verkoudheidsproducten

24 resultaten
nieuwste collectie

24 resultaten

Die nare verkoudheid te lijf

Gezondheid is een groot goed en daar wil je goed op passen. Niemand ontkomt er aan eens in de zoveel tijd verkouden te zijn, maar als je dan verkouden bent, wil je daar wel zo snel mogelijk van af. Snel van de verkoudheid af kan met de juiste middeltjes die passen bij de klachten die je hebt. Bij wehkamp hebben we alles in huis om ervoor te zorgen dat je snel niet meer verkouden bent. Bekijk snel ons aanbod en maak je keuze.

Wat gebeurt er wanneer je verkouden bent?

Verkouden word je door een ontsteking van de slijmvliezen in de keel en de neus. Er kan een verstopte neus ontstaan, je gaat niezen, hoesten, je kunt hees zijn, oorpijn krijgen en mogelijk keelpijn. Wanneer je verkouden wordt, komt dit door het verkoudheidsvirus. Een verkoudheidsvirus is besmettelijk en verspreidt zich makkelijk. Bij het uitademen worden er druppeltjes met daarin het virus door de lucht verspreid. Staat er iemand dicht bij je in de buurt, dan ademt deze de druppels in en wordt zo ook besmet met het virus. Ook via de handen kan het virus worden doorgegeven. Ben je verkouden, dan is het regelmatig wassen van je handen belangrijk.

Verschillende middeltjes tegen een neusverkoudheid en hoesten

Een neusverkoudheid gaat altijd vanzelf over. Maar wanneer je verkouden bent, is dat hoogst onprettig waardoor je meestal geen geduld hebt om te wachten tot het over is. Gelukkig zijn er veel verschillende middeltjes voor zelfzorg op de markt die verlichting bieden, waardoor je minder en minder lang verkouden bent. Denk bijvoorbeeld aan een neusspray. Met een neusspray met xylometazoline slinkt het ontstoken neusslijmvlies waardoor de verstopping wordt verminderd. Is er sprake van verkouden en hoesten? Dit kan soms zo vervelend worden dat het je nachtrust kost. Ondanks dat hoest op zich nuttig is, komt slaapgebrek je herstel ook niet ten goede. Er is onderscheid te maken tussen een kriebelhoest en een vastzittende hoest. Voor zowel de vastzittende als de kriebelhoest zijn er hoestdrankjes te verkrijgen die de hoestprikkel dempen en vastzittend slijm oplossen waardoor het makkelijker weg te hoesten is. Hoesten, verkouden en keelpijn? Bronchostop heeft hoestpastilles die dit alles in één keer aanpakken. Wil je meer weerstand opbouwen tegen verkouden en keelpijn? Dan is de New Care Mond & Keelspray met echinacea goed voor de weerstand.

Wat te doen bij koorts bij verkoudheid?

Ben je verkouden, dan kun je lichte verhoging krijgen. Is er sprake van koorts bij verkoudheid, dan is er een grote kans dat je de griep te pakken hebt. Gebruik dan bijvoorbeeld Hot Coldrex. Dat drink je heet, heeft een citroensmaak en er zit 500 mg paracetamol en 30 mg vitamine C in. Hot Coldrex werkt door de werkzame stoffen pijnstillend en koortsverlagend. Het is ook belangrijk om goed te drinken om de koorts te verlagen en veel te rusten. Heb je het flink te pakken, dan kan het wel enige tijd duren voor je je weer beter voelt.

Middeltjes voor verkouden en hoesten kopen bij wehkamp

Weg met die neusverstopping, keelpijn en hoest? Dan moet je zeker bij ons aanbod van hulpmiddelen tegen dit vervelende virus kijken. We hebben voor vrijwel iedere verkoudheidskwaal een oplossing waardoor je er minder last van hebt of er sneller van af bent. Bekijk wat je nodig hebt en geniet snel van een afname van je klachten. Bij wehkamp hoef je namelijk niet lang op verlichting te wachten. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je morgen je bestelling in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.