Nicotinevervangers

Beste voornemen ever: stoppen met roken

Stoppen met roken is het beste voornemen ever. Naast dat het een geweldige oppepper is voor je gezondheid bespaar je op deze manier bakken met geld. Geld dat je nu uit kunt geven aan veel leukere dingen, zoals cadeaus voor je gezinsleden. Heb je een klein beetje hulp nodig bij het stoppen met roken? Check dan ons aanbod met nicotinevervangers. Op deze manier bouw je het roken geleidelijk af, zonder al te veel stress en afkickverschijnselen.

Stoppen met roken: nicotine tabletten en kauwgom

In onze webshop vind je nicotine pleisters, tabletten en kauwgom. Nicotine pleisters plakken is een makkelijke, eenvoudige en subtiele manier om af te kicken. Je plakt elke 24 uur lang een pleister. Deze methode werkt in stappen, afhankelijk van het aantal sigaretten dat je per dag rookt. Lees dus even goed de verpakking voordat je een aankoop doet. De stoppen met roken nicotine tabletten gebruik je elke 1 tot 2 uur. Zodra je behoefte krijgt aan een sigaret neem je een tabletje. De tabletten bevatten nicotine en zorgen ervoor dat je minder last krijgt van afkickverschijnselen. Tot slot werkt de nicotine kauwgom hetzelfde als de tabletten (alleen mag je er nu op kauwen). Deze hulpmiddelen maken stoppen met roken net iets makkelijker dan wanneer je cold turkey stopt. Tip: zorg voor voldoende afleiding als je wilt stoppen met roken. Ga bijvoorbeeld sporten of spelletjes spelen met de (klein)kids.

Nicotine pleisters en nicotine kauwgom kopen

Nicotinevervangers en nicotine kauwgom kopen doe je snel en eenvoudig in je webshop. Plaats je bestelling vandaag, dan zorgen wij ervoor dat je morgen al begint met je goede voornemens! Bestel je voor minimaal € 20? Dan betaal je geen verzendkosten. Neem gerust contact op met de klantenservice als je een vraag hebt over onze producten of het bestellen in de webshop.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.