adidas mondkapjes

1 resultaat
aanbevolen

1 resultaat

Comfortabele en stijlvolle herbruikbare mondkapjes van adidas

Een stuk zelfzorg is altijd belangrijk. Heb je nog mondkapjes nodig, dan doe je er goed aan om te kiezen voor herbruikbare mondkapjes. Dat is beter voor het milieu, maar de herbruikbare mondkapjes zijn vaak ook mooier en zitten lekkerder. Kies je voor comfort, stijl en een sportieve uitstraling, dan is een adidas mondkapje een goede keuze. Een mondkapje wordt overigens ook wel een mondmasker genoemd. Voor een ruim aanbod van mondkapjes die wasbaar en van adidas zijn, ben je bij wehkamp aan het juiste adres.

Diverse modellen van het adidas mondkapje

Een mondkapje dient in beginsel een zeker nut op het gebied van gezondheid, maar dat wil niet zeggen dat het niet lekker hoeft te zitten en er ook nog eens stijlvol uit kan zien. In een adidas mondmasker zie je de sportieve uitstraling van het merk terug. Welke kleur kies jij? Het adidas mondkapje in het zwart, of past een adidas mondkapje in het blauw beter bij jou? Hoe dan ook, een sport mondmasker van adidas zit altijd goed en geeft je de ademruimte die je nodig hebt om optimaal te presteren.

De herbruikbare mondkapjes van adidas gebruiken

Kies jij voor mondkapjes die wasbaar en van adidas zijn, dan maak je een voordelige keuze. Zorg ervoor dat je de mondkapjes na ieder gebruik op 60 graden uitwast. Zo hebben de eventueel opgevangen bacteriën en virussen geen kans. Een adidas mondkapje in het zwart kun je prima samen met het adidas mondkapje in het blauw uitwassen zonder dat de kleuren in elkaar overlopen. Gebruik geen wasverzachter bij het wassen van je mondkapje, om huidirritatie te voorkomen. Was je handen voordat je het mondmasker op doet en ook weer nadat je het hebt afgedaan.

Een adidas mondkapje kopen bij wehkamp

Een adidas mondkapje kopen doe je natuurlijk bij wehkamp. Hier heb je de keuze uit een ruim aanbod van wasbare mondkapjes voor dagelijks gebruik. Gebruik de handige zoekfilters om daarmee de zoekduur aanzienlijk te verkorten. Selecteer hier de kenmerken waar je mondkapje van adidas aan moet voldoen, zoals de kleur. Je krijgt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Een keuze is zo gemaakt. Houd er rekening mee dat vanuit hygiënisch oogpunt een mondkapje niet mag worden geretourneerd. Plaats je vandaag nog je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.