Homeopatische middelen

Je wilt je goed en gezond voelen. Homeopathische middelen kunnen je hierbij helpen! Bekijk ons assortiment homeopathische middelen, bestaande uit onder andere merken als A.Vogel en Weleda. De homeopathische middelen zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten, zoals mineralen, planten en dieren. Ontdek ons complete aanbod homeopathische middelen hier!

13 resultaten
aanbevolen

13 resultaten

Homeopathische middelen

Homeopathische middelen geven het zelfherstellend vermogen van het lichaam een boost. Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor homeopathie in plaats van reguliere medicatie. Veel mensen zien de voordelen in van alternatieve geneeswijzen en bezoeken daarvoor een homeopaat of homeopathische arts. Ook gaan we zelf op zoek naar informatie over homeopathische middelen. Wij hebben veel homeopathische middelen voor verschillende aandoeningen en klachten in ons assortiment van onder andere A. Vogel en VSM.

Kinderen en baby’s

Ook kinderen zijn vatbaar voor allerlei ziektes en virussen, zoals een verkoudheid of de welbekende waterpokken. Hun herstellend vermogen is alleen sterker dan dat van volwassenen. Om een verkoudheid bij uw kind te verzachten bieden wij twee verschillende homeopathische middelen aan, namelijk neusspray en siroop. Heeft je baby vaak last van zijn of haar buikje? Ook hiervoor hebben wij homeopathische middelen om de spijsvertering op een natuurlijke manier te ondersteunen. Ieder homeopatisch middel is veilig. Geen risico’s van overdosering of andere nadelige effecten.

Volwassenen

Ook voor volwassenen hebben wij diverse homeopathische middelen. Of je nu last van je spieren hebt of met een enorme verkoudheid zit, wij hebben de natuurlijk middelen in huis om jou hier zo snel mogelijk vanaf te helpen. Bij eczeem en huidirritatie kan de huid enorm jeuken en pijnlijk aanvoelen. Ook hiervoor biedt homeopatie de uitkomst; veilig en zonder risico’s. Ook kan homeopatie uitkomst bieden bij hooikoorts, ter ondersteuning van fysiotherapie en bij aften. Zo houd je je gezondheid optimaal. Soms is onze weerstand laag en kan dit klachten geven. Ook hierbij kunnen de natuurlijke kruiden uit homeopathische middelen ondersteunen.

Alternatieve middelen

Uiteraard hebben wij ook medische hulpmiddelen, zoals weegschalen, middelen om te helpen bij het stoppen met roken, thermometers, zwangerschapstesten en zelftests. Daarnaast hebben wij voedingssupplementen die onder andere ondersteuning bieden bij spierherstel en vitamines als aanvulling op je voeding. Wil je een aantal kilo’s kwijt? Wij hebben ook producten die ondersteuning bieden bij het afvallen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.