Contactlenzen

10 resultaten
aanbevolen

10 resultaten

Op je gemak contactlenzen bestellen

Je gezondheid is belangrijk en daarom draag je een bril of contactlenzen wanneer je ogen daar behoefte aan hebben. Contactlenzen hebben vele voordelen ten opzichte van een bril. Zo zijn ze een stuk praktischer dan een bril en vooral minder zichtbaar. Kies je voor het gemak van online contactlenzen online bestellen, dan moet je zonder twijfel het aanbod van wehkamp bekijken!

Zachte maandlenzen koop je met gemak online

Bij wehkamp kun je heel eenvoudig online contactlenzen kopen. Contactlenzen kopen doe je met sterktes van -1.50 en -3.50. Zachte contactlenzen bestellen doe je in sets van twee stuks, voor ieder oog een. De kosten voor zachte maandlenzen blijven daardoor laag, waardoor zachte maandlenzen prima uit kunnen. Gebruik deze zachte lenzen alleen wanneer je gewend bent om zachte lenzen te dragen. Vergeet vooral ook niet lenzenvloeistof te gebruiken voor het reinigen, spoelen, desinfecteren en het bewaren van je zachte contactlenzen. Op die manier verhoog je het draagcomfort. Daarbij is hygiëne bij het dragen van lenzen enorm belangrijk. Draag schonen lenzen en zorg voor schone handen wanneer je je lenzen in doet of juist uit je ogen haalt.

Zachte maandlenzen bestellen bij wehkamp

Kies jij voor het gemak van het online bestellen van je maandlenzen? Dan kies je natuurlijk voor de beste service van wehkamp. Bekijk het aanbod dat voor je klaarstaat, of selecteer de gewenste kenmerken in de zoekfilters. Wanneer je de selectie hebt gemaakt, krijg je direct een bijpassend aanbod op je scherm. Kies de maandlenzen die bij je ogen en de gewenste sterkte passen uit het getoonde aanbod. Ben je vergeten je lenzen te bestellen en moet je nog op het laatste moment actie ondernemen? Geen nood! Plaats vandaag je bestelling en je hebt deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.