Anti-insect producten

Last van vervelende muggen? Ga ze te lijf met de producten op deze pagina

Rode bulten, jeuk, irritant gezoem: muggen kunnen echt heel vervelend zijn. Je kunt proberen om deze insecten zoveel mogelijk buiten de deur te houden, maar helaas lukt dat niet altijd. Je vindt daarom op deze pagina allemaal producten die helpen om zo min mogelijk last te hebben van deze vervelende insecten.

Sprayen, sprayen en nog eens sprayen

Een vrij eenvoudige maar doeltreffende oplossing is muggenspray. Muggen houden niet van muggenspray, waardoor ze met een grote boog om je heen vliegen. Naast een spray kun je ook een roller kopen met een middel waar muggen niet van houden. Lees altijd goed de verpakking als je de anti muggen spray of roller gaat gebruiken. Sommige soorten anti muggen spray of rollers zijn bijvoorbeeld alleen geschikt voor volwassenen en mogen niet gebruikt worden door vrouwen die zwanger zijn.

Stickers of een insectenlamp

Naast een anti insecten spray zijn er nog andere methodes om muggen de baas te blijven. Zo is een insectenlamp bijvoorbeeld een goed anti insecten product. Bij zo'n lamp worden de muggen door een ultraviolet licht aangetrokken en vervolgens gevangen. Een andere methode die je goed kunt gebruiken bij kleine kinderen zijn mugwerende Squitos stickers. Deze stickers bevatten etherische olie van cymbopogon nardus, waardoor muggen voortaan uit de buurt blijven.

Wehkamp voor al jouw zelfzorgproducten

Naast vervelende muggen kun je ook last hebben van andere (gezondheids)problemen die gelukkig vaak eenvoudig op te lossen zijn met de juiste producten. Daarom kun je bij wehkamp bijvoorbeeld ook terecht voor producten tegen luizen of als je problemen hebt met je spijsvertering. We laten je bestelling morgen al bij je thuis bezorgen, zodat je niet lang hoeft te wachten om het probleem aan te pakken.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.