Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Gezocht: Leidingnemende (M/V) - Ton Hendriks en Brian Farley
 • Uitverkocht

  Ton Hendriks en Brian FarleyGezocht: Leidingnemende (M/V)

  20.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Gezocht: Leidingnemende (M/V) - Ton Hendriks en Brian Farley

  Gezocht: Leidingnemende (M/V)
  (dit boek is verboden voor directeuren)

  Alle boeken over leidinggeven zijn al geschreven. Maar aan wie geef je leiding? En is het niet veel belangrijker dat we ons verdiepen in die leidingnemende? Voormalig Nederlands honkbalcoach en wereldkampioen Brian Farley weet dat zijn rol als coach of leidinggevende afhankelijk is van de bereidheid van zijn spelers om beter te worden. Er is geen sport waarin de coach ogenschijnlijk zo veel invloed heeft als in honkbal. Na elke bal krijgen werpers en slagmannen vanaf de bank allerlei signalen. De coach tikt aan de klep van zijn 'cap', wrijft over zijn bovenarm, tikt twee keer op de borst en houd drie vingers tegen zijn kin. Volgt er dan automatisch een "home run"? Nee, want het succes wordt bepaald door de manier waarop je leiding neemt. Alles staat of valt met jouw selectie: welke leiding neem je wel en welke niet? Het (aan)nemen van leiding is van directe invloed op het succes van je team of organisatie. Als leidingnemende ben je aan slag.

  Brian Farley (Methuen, Massachusetts, VS, 1960)
  Als honkballer gooide hij een 'fast ball' van 150 kilometer per uur. Een schouderblessure weerhield hem van een carrière op het hoogste honkbalniveau in de VS. Brian Farley werd de eerste en enige coach die ooit met een Europees land - Nederland - wereldkampioen werd. Zijn manier van coachen en leidinggeven draagt bij aan de groei van teamleden, binnen en buiten de sport. Het gaat niet alleen om leiding geven, maar ook om leiding (aan)nemen.

  Ton Hendrickx (Tegelen, NL, 1966)
  Als heruitvinder helpt hij bedrijven en organisaties om zichzelf opnieuw uit te vinden. Ton Hendrickx weet de topsport te vertalen naar hanteerbare en toepasbare acties in profit- en non-profit-organisaties. Eerder schreef hij bestseller-managementboeken met Olympisch hockeycoach- en kampioen Marc Lammers. Zijn samenwerking met Brian Farley draagt bij aan het vermogen van organisaties om zichzelf autonoom te verbeteren.

  Specificaties

  AuteursTon Hendriks en Brian Farley
  Eerste auteurTon Hendriks
  GenreBedrijfskundeboek
  ISBN9789492500267
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's276
  Jaar van uitgifte2017

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand