POP top teaser image

Giorgio Armani geuren

13 resultaten
aanbevolen

13 resultaten

Armani

Giorgio Armani is een bekende Italiaanse modeontwerper. Als jonge jongen koos hij voor een studie in de richting van medicijnen, maar hij verruilde deze studie al snel voor een fotografie studie. Naast zijn studie werkte hij als etaleur bij een groot warenhuis in Milaan. In 1970 opende Armani zijn eerste bedrijf. De gestileerde adelaar werd zijn handelsmerk.

In 1980 volgde een tweede vestiging in de Verenigde Staten, daarna ging het snel met zijn imperium. Momenteel heeft Armani ruim 300 vestigingen in 25 landen en in 61 steden. Hedendaags is Armani vooral bekend van zijn merken als "Giorgio Armani" en "Emporio Armani".

Tijdloze geuren

De geurlijn van Armani bevat zowel heren als damesgeuren. In het ruime assortiment van wehkamp vind je warme en sportieve herenparfums voor Armani. Uiteraard ontbreken de klassieke geuren als Acqua di Gio Home en Emporio Diamonds niet in het assortiment. De Acqua di Gio Homme is een parfum uit 1996 en nog steeds een van de best verkopende parfums. Het is een stoere geur voor heren met daarin accenten van rozemarijn, jasmijn, dadels, neroli, mandarijn en vele andere ingrediënten. Daarnaast zijn er ook vele geursets verkrijgbaar met hierin ook een frisse douchegel. In deze douchegels zijn de heerlijke geuren van Armani verwerkt.

De dames geuren van Giorgio Armani zijn vrouwelijk en verleidelijk. Het zijn elegante en complexe geuren en ze zijn populair bij zowel de jonge als de wat oudere vrouw. Bij wehkamp koop je een van de populairste Armani geuren namelijk Armani Si. Deze geur is een eerbetoon aan de moderne vrouwelijkheid en creëert het gevoel van onweerstaanbare elegantie, verfijning en kracht. Deze veelzijdige geur is zowel zacht, chic als intens waardoor de parfum bij heel veel vrouwen geliefd is.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.