POP top teaser image

BOSS geuren

51 resultaten
aanbevolen

51 resultaten

Hugo Boss

Hugo Boss richtte een eigen kledingbedrijf op in 1924 in het Duitse plaatsje Metzingen. Oorspronkelijk produceerde het bedrijf alleen werkkleding en uniformen voor officieren. Pas wanneer de kleinzonen van Hugo Boss, Uwe en Jochen Holt zich in 1969 aansluiten in het bedrijf krijgt het meer aandacht. Het bedrijf gaat in 1985 naar de beurs en maakt dan een ongekende groeiperiode door. In 1970 werden eerste merkpakken van het merk Boss geproduceerd. In 1977 werd het merk een geregistreerd handelsmerk. Vanaf dit moment gaat Hugo Boss zich ook richten op de verkoop van brillen en zonnebrillen. Begin jaren 90 worden er twee nieuwe merken toegevoegd, Hugo en Baldessarini. Deze merken werden toegevoegd om het kenmerk van Boss te vergroten. Hugo staat voor een progressieve en innovatieve stijl. Baldessarini staat voor een luxueuze en verfijnde uitstraling.

Sport

Hugo Boss heeft een lange samenwerking met de autosport. Dit begon met de sponsoring van de wereldberoemde formule 1 coureur Nikki Lauda, waarna het formule 1 team McLaren snel volgde. Hugo Boss heeft ook een prominente rol gespeeld in de sponsoring van sportkleding en sportevenementen. Voorbeelden zijn de golfsport en de Davis Cup in 1987.

Geuren

De eerst Hugo Boss parfum werd geïntroduceerd in 1985, Boss Number One. Het betrof een klassieke varensaroma. Hierna volgend nog enkele geuren. De echte opkomst van de geparfumeerde lijnen vond niet echt plaats, totdat in 1995 Hugo werd gelanceerd. De eerste echt bekende geur was Hugo Boss Bottled, een klassieker tot op de dag van vandaag. Boss Bottled is de perfecte geur voor de ambitieuze, gedreven en competitieve man, die elke dag streeft naar succes. Sinds die tijd heeft Hugo Boss zowel mannen als vrouwenparfums op de markt gezet met een goed resultaat. In de zomer van 2014 is het parfum Boss Ma Vie geïntroduceerd. Het parfum representeert sterke en onafhankelijke vrouwen en de geurcompositie is uniek en verleidelijk. Tot op heden is de parfumlijn van Hugo Boss zeer uitgebreid en niet meer weg te denken bij de Nederlandse man én vrouw.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.