POP top teaser image

Ralph Lauren eau de toilette voor heren

3 Resultaten
Aanbevolen

3 Resultaten

Ralph Lauren eau de toilette: zo ruikt luxe

Iedereen kent wel het logo ‘Polo by Ralph Lauren’ dat ieder Ralph Lauren kledingstuk en iedere accessoire van dit merk een chique, dure uitstraling geeft. Ralph Lauren is onmisbaar in de modewereld, niet alleen vanwege zijn gewilde kleding en accessoires, maar ook vanwege zijn heerlijk geurende Ralph Lauren eau de toilette voor heren. Wat zouden we bijvoorbeeld zonder de populaire Ralph Lauren Polo Blue eau de toilette moeten?

Welke Ralph Lauren eau de toilette voor heren past bij jou?

In ons assortiment kies je de heerlijkste eau de toilette van Ralph Lauren voor heren, waaronder de Ralph Lauren Polo Blue eau de toilette, en eau de toilette voor dames. Kies je voor de fris ruikende Polo Blue EDT voor heren of is de Polo Black Ralph Lauren eau de toilette, de Polo Red Ralph Lauren eau de toilette of de luxe Safari eau de toilette van Ralph Lauren meer jouw ding?

Zo geniet je het meest van je eau de toilette

Door de eau de toilette op de juiste manier te gebruiken, geniet je er het meest van. Probeer ten eerste zogenaamde geurbotsingen te voorkomen. Als je een aftershave gebruikt die compleet anders ruikt dan bijvoorbeeld Polo Blue EDT voor heren, doet dit af aan de geur. Het beste gebruik je naast eau de toilette van Ralph Lauren dus ook Ralph Lauren aftershave. Spuit de eau de toilette op een droge, schone huid, zodat de geur zich goed aan je hecht, en laat hem rustig intrekken. Het beste spuit je het luchtje in je hals, in de holtes van je ellebogen en achter je oorlellen. Als je op deze manier je eau de toilette opspuit, blijft de geur het langst hangen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.